Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Atal Przystań Letnica A czy ktoś kupił w atalu mieszkanie na Letnicy i może cokolwiek powiedzieć na...
~Zuza
12

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 grudnia 2018

Przychodnia Stogi, odmówiono przyjęcia mojej żony w 38 tyg ciąży. Witam wszystkich bardzo serdecznie. Moja żona w zeszłym tygodniu była u...
~Paweł
20

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 marca 2018

sobieszowo turnus 9 xi 2019 witam kto na turnus 10 wrzesien jestem z lodzi moze ktos tez bedzie jechal...
krakowiakmalgorzata67
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2019

W Gdyni gdzie zaparkować auto na parkingu strzeżonym najtaniej? W Gdyni gdzie zaparkować auto na parkingu strzeżonym najtaniej ,na 2 doby w...
~angelina
11

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 maja 2012

zginął iphone 7 Dnia 5.08.2019 około godziny 19 przy ulicy Podchorążych 2 zostawiłem telefon...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Polecam Wesołą Krainę Malutka placówka i nasza córcia świetnie się odnalazła. Panie mają super...
~Mama i Tata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Turnus 24.11.2019 Kto z Warszawy?
~Rafcio Warszawa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Kto z Warszawy Witam Kto jedzie z Warszawy na turnus od 24.11.2019... Pozdrawiam
~Rafcio Warszawa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

mamusie przedszkolakow z pogorza Hej czy sa tu mamy ktore miałyby ochotke spotkac sie na ploteczki i poznac...
asienia
9

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 stycznia 2017

Architektów 44 Orłowo to jedna z najbardziej rozchwytywanych lokalizacji w Gdyni. Większość...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2018

wyburzenie ścianki nośnej Witam Planuję remont mieszkaniu w bloku (płyta), w rachubę wchodzi...
AdamZl
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2019

Kanał/najazd samochodowy Czy gdzieś w okolicy jest ogólnodostępny kanał? Kiedyś pamiętam były takie...
~VIKI
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 września 2013

kosz wyburzenia ścianki nośnej Witam Planuję dość duży remont w mieszkaniu na Witominie (płyta) i...
~Adam
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Sprzątanie Osowa Dzień dobry, gdyby ktoś potrzebował osoby do sprzątania mieszkania/biura na...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

sklep postulowałabym za sklepem z kosmetykami i chemią gospodarczą
~Zosia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

ognisko Witam, czy ktos z mieszkańców jest zorientowany w związku zorganizowaniem...
~kiki
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 czerwca 2016

kupię mieszkanie na Oś Zamek Szukam mieszkanie w b.cichym miejscu, bez skosów,jednopoziomowe, nie parter....
~Sylwia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2019

dojazd z Gdanska do szkoły w Sopocie Witam czy ma ktoś doświadczenie w rodzinie w dojazdami dziecka z Gdańska...
user_137694034445
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 lipca 2019

Potrzebuję pomocnika Gdańsk Chełm lub inna dzielnica. Jeszcze raz potwierdzam, iż potrzebuję pomocnika do budowy garażu w...
~Marek
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2019

... Witam rownież mam turnus od 10.09 jadę z okolic Warszawy samochodem.
~Jola
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry