Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Samotność... nie kiedy za bardzo doskwiera.... wątek zamknięty Witam, mam na imię Adam, mam już 32 lata. Pracuję od 7 do 17 ( czasowo 10...
Maniek22gda
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 lipca 2019

PKS Gdynia-zatrudnienie przez PUP. Ma ktoś doświadczenia w tej kwestii? Zwłaszcza jeśli chodzi o ofertę...
~marzący o pracy w pks
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 lipca 2019

Kamienne pomniki przy ul.Szpunara na Pogórzu Górnym Zna ktoś może historię pięciu obiektów stojących na trawniku przy Szpunara?...
~anonim
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 czerwca 2019

21.07.19 Sobieszewo Alma Witam, Jadę z Torunia do Sobieszewa, 21.07. Ktoś jedzie z Torunia ?
~Dorota
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 czerwca 2019

Grupa wsparcia Hej, mam mały problem i poszukuje grupy wsparcia w Gdyni. Ma ktoś może jakiś...
~Artur
22

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 września 2018

Alma Sobieszewo - lipiec 2019 Witam i otwieram forum ALMA Sobieszewo na turnus w lipcu 2019. Wybieram się...
~Anna
59

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 marca 2019

Dziki na Karwinach. Karwiny są zajęte przez dziki. Codziennie Grasują wokół budynków...
~Mieszkaniec.
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 lipca 2019

Czy uważacie że trzeba coś zmienić na Pogórzu Dolnym Witam !! Zwracam sie do was czyli czytelników z pytaniem ?? Czy uważacie że...
~Marcin
22

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 stycznia 2011

Detektyw-WM Recovery z Gdyni-macie jakieś doświadczenia? Czy korzystaliście z ich usług i możecie napisać o ogólnych wrażeniach ze...
~Jadzia
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 lipca 2019

przy starej drodze do lotniska ,przy polu kukurydzi błaką sie kicia. Ma obrożę na szyjce. Albo się zgubiła albo ktoś wywalił bidulkę. Byłam z 2 psami na...
~:(
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Mieszkanie na Południu Gdańska Odradzam . Wieczne korki w godzinach do i z pracy . Brak alternatywnych dróg...
~B@ron
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Opinie Proszę o aktualne opinie nt przedszkola. Chce poslac córkę, ale nie wiem czy...
~Monia K
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 lipca 2019

kupię garaż ul. matejki, do studzienki, fiszera, politechniczna, wassowskiego kupię garaż ul. matejki, do studzienki, fiszera, politechniczna, wassowski
~anonim
-

ostatnia odp. 7 lat temu

biskupia gorka Witam, poszukuje aktualnych opinii na temat Biskupiej Gorki w Gdansku. Czy...
~Kasia
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 czerwca 2019

zagineły dwa pieski. Dnia 24.07.2019 uciekły przez niedomkniętą bramę Owczarek niemiecki - sunia...
~Anna Węsierska
5

ostatnia odp. 7 lat temu

Gdzie zgłosić problem "głośnego sąsiada"? Witam, od około pół roku mamy problem z sąsiadem zajmującym lokal nad nami....
~Zrezygnowana
6

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 grudnia 2018

Gdzie w Gdyni najlepiej zamieszkać? Witam Drogie Panie zwracam się do WAS z prośbą, otoz chciałabym Was sie...
MonikaNN
24

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 lutego 2016

Pediatra Do jakiego lekarza zapisać dziecko w przychodni nowy chełm?
~anonim
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Sprzedam wózek dziecięcy Bebecar - pełny zestaw wątek zamknięty Sprzedam używany wózek (rok użytkowania - 1 dziecko) Bebecar Vector AT stan...
~Asia
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 maja 2011

Dentysta Czy ktoś może polecić dobrego dentystę na Chełmie lub w okolicy
~anonim
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 lipca 2019

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry