Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Czy są tu mamy z dziećmi w wieku okolo 8-10? Szukamy znajomych do zabawy :-) najlepiej z Cebertowicza, Więckowskiego,...
~mama z Chełmu
5

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lipca 2019

Naklejki na lodówkę i zamrażarkę. Partner handlowy producenta naklejek do artystycznej dekoracji wnętrz. Wiele...
~Diana
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2010

Profesjonalnie zajmę się sprzedaża i wynajmem mieszkań w trójmieście Witam, Nazywam się Mikołaj Tomala zajmuję się sprzedażą i wynajmem mieszkań w...
~Mikołaj Tomala
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 lipca 2019

Wkrótce otwarcie piwniczka. już wkrótce otworzy się nowy lokal na Dąbrowie ulica Kolendrowa 4....
~Kasia
4

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 stycznia 2019

lidl kołobrzeska Czy ktoś wie kiedy ma być otwarcie sklepu Lidl na kołobrzeskiej
~Ela
4

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2019

Jaka szkoła Zbliża się termin wyboru szkoły dla dziecka. Prośba aby osoby zorientowane...
~anonim
6

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 marca 2019

Niania Gdynia Emerytka z dużym doświadczeniem (referencje) zaopiekuje się dzieckiem u niego...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 lipca 2019

Lokale usługowe i handlowe? Są może już jakieś przecieki co za usługi lub sklepy mogą się znaleźć na...
~Michał
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 marca 2018

Poszukiwana osoba do pracy w Solarium Exclusive - Osowa Więcej szczegółów i informacji w ogłoszeniu...
~Nathalie321
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Poszukuję mam lipcowych 2019 z Gdyni chętnych np na wspólny spacer Witam Tak jak w temacie : poszukuję mam lipcowych 2019 choć mogą być też mamy...
85fallenangel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Lombard Zeus -pożyczki pod zastaw od 2004 Prowadzimy skup złota,zegarków,pojazdów Oferujemu pożyczki pod zastaw...
~Lombard Zeus
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Wspólne spacery z wózkami lub ploteczki na placu zabaw Jestem mamą 1,5 rocznego chłopca i poszukujemy towarzystwa na spacery, zabawy...
~MamaKaraluszka
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2019

Odchudzanie, ćwiczenia -Gdynia- czy jest jakieś miejsce, klub dla otyłych? Szukam miejsca, gdzie można się wspólnie odchudzać, ćwiczyć ...
~Grubaska
8

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 marca 2018

jelitkowska ulica jelikowska w tragicznym stanie a przeciez to najpiekniejsza czesc...
wlodek21
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 lipca 2019

Lidl - ul. Kołobrzeska Cześć, Czy ktoś z Was wie kiedy jest otwarcie Lidla przy ul. Kołobrzeskiej ?...
~M~
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 lipca 2019

Jak się żyje na Morenie Na Morenie mieszkam od 6-go roku życia. Obecnie jestem w klasie maturalnej...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 lipca 2019

Gratulacje dla organizatora Dnia Otwartego BCT - fajne, profesjonalnie zorganizowane wydarzenie. Wszędzie, na każdym wydarzeniu tłumy miejscowych i turystów, ścisk, hałas i...
~Odwiedzacz
1

ostatnia odp. 7 lat temu

sklep osiedlowy mekus Sklep porzebuje nowej świeżości.Dość nosiadówek na zapleczu,czas na młode...
~stały obserwator
-

ostatnia odp. 7 lat temu

6 październik 2019r Witam, jestem z Brzegu Dolnego 30 km od Wrocławia i od 6 października...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Roma- Park Rady Europy Nasz piękny Park Rady Europy powoli zamienia się w tym roku w jakiś...
~Roma
4

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2019

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry