Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nowa grupa FB Gdynia Chylonia - Nasza dzielnica Zapraszam do nowej grupy bez rygoru treści i bez niepotrzebnego kasowania...
~Majlo
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 czerwca 2019

SP35 w Budżecie Obywatelskim Szkoła SP35 ubiega się w Budżecie Obywatelskim o "Zagospodarowanie terenu...
~Rodzice
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 czerwca 2019

Mieszkanie - kupno Witam :) Gdzie najlepiej szukać mieszkania w miarę taniego w Trójmieście...
~Mieszkanie
6

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 maja 2019

~Małgorzata
19

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2019

Ostrzegam przed tym deweloperem wątek zamknięty Chciałbym ostrzec przed deweloperem Portfel Inwestycyjny. Prowadzą w dalszym...
~Anonim
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 czerwca 2019

Cukiernia Sowa w ETC na Zaspie-uważajcie wątek zamknięty Postanowiłam podzielić się z wami na temat cukierni jak w tytule. Niech moje...
Paczka
55

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 października 2008

Dętka do fatbike gdzie kupić? Witam, gdzie w 3 mieście kupię dętkę do fatbika? Zamówiłbym na allegro ale...
~maniek
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 czerwca 2019

Zaginęła kotka 22 czerwca wyszła z domu i nie wróciła roczna kotka tricolorka,Ma na szyi...
~Joanna Kopczyńska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 czerwca 2019

podmokły teren Mam pytanie do wszystkich którzy już mieszkają na osiedlu bądź czekają na...
~Anita 23
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 marca 2019

Auto dla kobiety Polecane podstawowe auto na dojazdy do pracy za miasto, zgrabne, w cenie...
~diana
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2019

Szukam kogoś kto ustawi mi maszynę i pokaże podstawy szycia. Szukam kogoś kto pomoże mi ustawić i pokazać jak się szyje na maszynie...
Blotka
1

ostatnia odp. 7 lat temu

Lisy w ogrodzie U znajomej w ogrodzie zamieszkala lisia mama z 4 liskami. Trwa to juz dlugo i...
~Sasiad
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 czerwca 2019

Fakt - kierowca autobusu linii 199 Kierowca autobusu linii 199 odjeżdżającego z dworca głównego w Gdańsku 13...
~Romuald
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 czerwca 2019

Dla piesków Krzyki , picie piwa, szczekanie psów po 22.00 na Oksywiu przy poczcie na...
~Monia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 czerwca 2019

Fajne miejscówka To może być przyjemne miejsce do zamieszkania. Fajny klimat otoczenia...
~Gdańszczanka
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 września 2017

Ogród zimowy w Gdyni - naprawa Witam, Po zabudowaniu tarasu (3 sciany ze szklanych powierzchni przedzielane...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Pawilon-rudera Pawilon-rudera mieści się na deptaku na ul.Kamienskiego między blokami 5 i 9....
~mieszkaniec
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 stycznia 2019

Bliźniak Gdańsk Jasień Poszukuje osoby/osób/rodziny/inwestora zainteresowanego wybudowaniem wspólnie...
~blizniakjasien@gmail.com
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Apel do kierowców My emeryci osiedla " Wzgórze MIckiewicza " wzywamy kierowców samochodów do...
~Kasia S
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 stycznia 2016

Wyciecie drzewa Jednego dnia widziałem że służby wycinają 2 pochyłe konary , pytam pracownika...
~Czechu
1

ostatnia odp. 7 lat temu

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry