Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Remont ulic na Stogach Czy Rada Osiedla monitoruje to co się dzieje przy remoncie ulic np.wycięcie...
~Czechu
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 czerwca 2019

dopiero jade witam , mam skierowanie na 22 lipca 2019 ,po odczytaniu opinii trochę mi mina...
~DARRO
32

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2019

parking storczykowa 4 6 Zauważyliście jak parkują auta ? Zrobili szlaban, był porządek z parkowaniem....
~Tomek
1

ostatnia odp. 7 lat temu

Co z ludźmi którzy tam mieszkają? Są tam 3 stoczniowe bloki ( własność stoczni- miasto umywa ręce) . Bloki...
~Stefan
-

ostatnia odp. 7 lat temu

poznam samotne kobiety i mężczyzn po 40 w celu wspólnego spędzania czasu Chełm i okolice wątek zamknięty poznam samotne kobiety i mężczyzn po 40 w celu wspólnego spędzania czasu...
~Aga
15

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lutego 2017

a może ktoś na forum szuka pracy? Praca przy lutowaniu elektroniki. UL. Benzynowa
~rekruter
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 czerwca 2019

Michał Jade samochodem z Wyszkowa 26.06.. może ktoś chce się zabrać ??
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 czerwca 2019

Sprzedam garaż Sprzedam garaż na ul.Storczykowej 3.Cena 40000.
~anonim
19

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 lutego 2019

Punkt odpadów komunalnych na Chełmię Czy coś wiadomo więcej? Bo zgodnie z informacjami z Urzędu Miasto nie...
~AA
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2019

Będziemy walczyć Trzeba zająć sie ta sprawa, w przyszłym tygodniu idę do urzędu miejskiego,...
~Dzialacz chelmu
7

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2019

Przekłucie uszu w Gdyni / Śródmieście, Działki Leśne Cześć, czy ktoś ktoś polecić salon gdzie przekłuję uszy w Gdyni, okolice...
~Ala
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 czerwca 2019

Gdańsk, Dąbrowszczaków 22 olx - Oszuści Witam, bardzo proszę o kontakt jeśli ktoś tak jak ja dał się nabrać na tanią...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

bunkier ?? w jarze wilanowskim Dzien dobry. chciałbym sie dowiedziec co to jest za budowla podziemna z...
~Tomasz Z. z Gdańska
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 lutego 2019

Parking przy nowej Biedronce Ktoś coś wie co się tam dzieje? Zawsze zostawiałam auto na parkingu pod...
~Ona55
8

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 marca 2019

figurka elfa od lat zadaję pytanie: gdzie sie podziała figurka elfa z fontanny w parku...
~stary mieszkaniec
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Ul. Promienna- czy cos z nią nie tak?;) Witam wszystkich Mieszkańców Witamina:) planuję zakup mieszkania i...
~Agnieszka
8

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 lutego 2019

Fryzjer Jakiego dobrego fryzjera polecacie na naszej dzielni ? :) Nie za miliony ale...
~Patryk
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 listopada 2017

Rynek Witam. Czy gdzieś na Jasieniu jest jakiś rynek? Chodzi mi o coś na podobę...
~Adam
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 marca 2019

orlik redłowo chętny do gry Witam, Szukam ekipy, która grywa na boisku ze sztuczna trawką przy SP34 w...
~Maciej K.
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2018

Domy bliźniacze Jelitkowo - opinie i oceny Dom powstaje w nadmorskiej lokalizacji - około 400 m od brzegu Zatoki...
trojmiasto.pl
9

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry