Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Las na Kokoszkach - syf! Ostatnio zwróciłam uwagę na to, jak straszliwie zasyfiona jest ta część lasu,...
~Wera
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 czerwca 2019

Koleżanka do gry w tenisa poszukiwana! Czy znajdzie się chętna koleżanka do gry w tenisa ziemnego?
~Rocket
8

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2018

Autokary na wynajem Cześć, czy ktoś korzystał z usług firmy Fabisiak...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 czerwca 2019

Osiedle Przystan Letnica Osiedle Przystan Letnica to nie tylko problem zlikwidowanego jeziora Zaspa w...
~mieszka w okolicy
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 czerwca 2019

sklep pepko Uważam i myslę , że wiele osób sie ze mną zgodzi , iż przydał by nam się...
~Magda
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 maja 2019

Gdynia ul.Akacjowa Czy jest ktoś z was w tej chwili w Gdyni przy ul.Akacjowej? Potrzebuję pilnie...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Mieszkanie na ul. Niepolomickiej Dzień dobry chciałabym zapytać mieszkańców o opinie w kwestii mieszkania w...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Garaże blaszaki rewitalizacja Dzień dobry, w nawiązaniu do wczorajszego spotkania, mam ogromne pretensje...
~Slawo
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Wrzeszcz - wspólne spacery z wózkiem Cześć! Poszukuję koleżanek - młodych mam z Wrzeszcza na wspólne spacery z...
~Monika
9

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 marca 2019

Świętokrzyska wątek zamknięty Budynki są ładne, ale z tego co wiem spóźniają się już pół roku. Pan od...
~Dana
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 czerwca 2019

Garaze na osiedlu hossy na malczewskiego Jak zle jest? Podobno sa zalewane podczas większych ulew. Mysle o kupnie...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

LPR lądował na Begoniowej Czy znana jest przyczyna lądowania śmigłowca LPR 10/06/2019 na polu przy...
~Flower
-

ostatnia odp. 7 lat temu

zaginął kot w poniedziałek tuż przed burzą wyszła z domu,tyły ETC czarna kotka,nie...
~Marzena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 czerwca 2019

Szukam motywacji do wieczornych spacerów Mieszkam na morenie, mam pół wieku za sobą i szukam inteligentnej kobiety do...
~Dark
13

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 maja 2019

Rowerek dla dziewczynki okolice ul.Hery Witam serdecznie może ktoś pomoże. W dniu 09-06-2019 zagiął rowerek mojej...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 7 lat temu

stanowisko logistyk-magazynier-produkcja drukarnia proma Odradzam prace w tej firmie. Szefostwo to jedna duża skorumpowana rodzina....
~Adrian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Zgubiłem tablice rejestracyjną. Cześć. Zgubiłem tablice rejestracyjna od auta - GD473NC. Okolice Brzeźna....
~anonim
-

ostatnia odp. 7 lat temu

remonty mieszkań i wykończenie wnętrz Oferuje: malowanie ścian gładzenie ścian równanie ścian tapetowanie sufity...
~Mrek
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2016

Udostępnię matę do sztuk walki na zajęcia prywatne w Klubie Sportowym Body Center Gdynia Powierzchnia maty 120m2. Klub czynny w pn - pt w godzinach 08.00-21.30 oraz...
~Body Center Gdynia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

brzeźno - dobry pomysł na rodzinne wakacje? Witam serdecznie, planuję wynajęcie mieszkania na ul. Łozy w okresie letnim....
~Bartosz
4

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 maja 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry