Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
brzeźno - dobry pomysł na rodzinne wakacje? Witam serdecznie, planuję wynajęcie mieszkania na ul. Łozy w okresie letnim....
~Bartosz
4

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 maja 2019

Czynsz falowiec rzeczypospolitej Cześć. Ile wynosi realny czynsz w mieszkaniu 46 m w falowcu gdzie zamieszkują...
~Xxxv
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 czerwca 2019

Wędkowanie Cześć , czy jest tu jakiś amator wędkowania ? Chętnie bym się wybrał , ja...
~Karol
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 czerwca 2019

Zaginęła papuga 8 czerwca ok. godziny 10 zaginęła papuga nimfa biało-szara w rejonie...
~Renata Kaczorowsks
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 czerwca 2019

Wyjazd z Łodzi Czy ktoś jedzie może samochodem z Łodzi lub okolic na turnus sanatoryjny od...
~Grażka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 czerwca 2019

Mała kuchnia na wymiar Szukam kogoś kto zrobi mi ładne meble do malutkiej kuchni . Sprzęty...
~Ania
1

ostatnia odp. 7 lat temu

Przychodnia Nowy Chelm ul Mysliwska/ Starmed ul. Piecewska - ktory pediatra? Hey, szukam pediatry dla naszego szkraba. Ktorego byscie mogly/mogli polecic...
~Iza
8

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 października 2018

Ujescisko - sa problemy?? Jakie oplaty? Witam! Jestem ciekaw jak zyje sie Wam na Ujescisku. Jakie sa oplaty?...
~A.
4

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 maja 2018

Osiedle Rozewska 9. Wszystkich, którzy zastanawiają się nad kupnem mieszkania w inwestycji...
~Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Hossa: Fort Forest czy Sokółka Zielenisz? Kochani pomozcie prosze, stoje przed wyborem kupna mieszkania u Hossy i nie...
lolita2912
25

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 stycznia 2013

Miejsce parkingowe Witam, Mam do wynajęcia miejsce parkingowe ul.Kazimierza Wielkiego 55 cena...
~bogusia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Alma 2019 Pobyt w Almie mimo wielu negatywów dotyczących wykończenia ośrodka to...
~Olga
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 czerwca 2019

lekarz ogolny przychodnia morena dziewczyny kogo polecacie lub u kogo jestescie...z góry dzieki za pomoc i...
~monia.
29

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 października 2008

dobry prawnik Hej. Szukam mecenasa który miał starcie z adwokat Kruminis-Noszką, chodzi...
~Maniek
6

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 czerwca 2018

prawnik do zadań specjalnych Jak w temacie. Potrzebuje kogoś konkretnego, ogarniętego i szczerego....
~Radek
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 czerwca 2019

Sobieszewo Alma Jadę na turnus do Sbobieszewa 26.06.2019.z Warszawy,może ma ktoś wolę...
~Małgorzata
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 maja 2019

Targowisko i Dom Towarowy Czy to prawda, że kupcy z targowiska Chylonia przenoszą się do Domu...
~XOXO
6

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 grudnia 2018

1 czerwiec Alma Sobieszewo Witam, kto jedzie? Może będzie dobra ekipa...
~Kuracjuszka A.
129

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2019

odsprzedam ubranka chłopięce w rozm. 56-68, ubrania ciążowe z H&M i inne wątek zamknięty czesc dziewczyny. mam do odsprzedania duzo ubranek chłopięcych, wszystko...
~Kornelia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 czerwca 2019

Co z parkingiem strzeżonym Czy ktoś wie dlaczego zamykają jeden z parkingów na podchorążych
~Max
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 maja 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry