Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
7 maja 2019 jada z olsztyna jedzie ktos z olsztyna lub okolic
~anonim
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 maja 2019

Stać!!!! Ręce do góry!!!!!
~Ksc
5

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lutego 2019

Jak się mieszka na Gorczycowej w Gdyni Dąbrowej? Witam, planuje przenieść się z Gdańska do Gdyni, właśnie na Dąbrową w okolice...
~Chaber 38
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

Strzały / wybuchy Czy ktos z was słyszał dzisiejszej nocy strzały / wybuchy ?! Czy tylko mi sie...
~Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 maja 2019

Uzdolnienia plastyczne - gdzie do szkoły średniej? Jaką szkołę średnią możecie polecić osobie uzdolnionej artystycznie? Wybór...
~Noemi
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2019

turnus czy ktoś jedzie z Torunia lub okolic do Almy na turnus od 7 maja 2019
~ewa
5

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2019

Rechabilitacja Czy ktoś jedzie z okolic czersk , czarna woda od 7 maja na turnus do sobieszewa
~anonim
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2019

Uwaga na akwizytora! Po Osiedlu Moniuszki krąży akwizytor wciskający umowy na "tańszy prąd". Warto...
~Sąsiadka
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2019

Nowe inwestycje Witam, Interesuje mnie zakup mieszkania w tej okolicy. Czy Ktos wie czy w...
~Aaa
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2019

Kupię działkę budowalną - Smęgorzyno Dzień dobry, jestem zainteresowany zakupem działki budowlanej w Smęgorzynie...
~Piotr W.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2019

Batorego 7 - opinie i oceny Batorego 7 powstaje w Śródmieściu Gdyni, cała infrastruktura centralnej...
trojmiasto.pl
5

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2015

Sprzedam spacerówkę Lira 4 wątek zamknięty Sprzedam wózek Lira4 w kolorze szaro- fioletowym z lekką aluminiową...
kajaror
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2019

Przedszkola w Osowej 2019 Witam. Chcę posłać córeczkę do przedszkola od września w Gdańsku Osowej. Były...
~Diana
8

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 lutego 2019

Przedszkole Gdynia Redłowo Witam. Niedługo ruszą zapisy do przedszkoli. Pod uwagę bierzemy następujące...
~Monika
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 października 2017

Okolice Antczaka.. Dzieci bez opieki Drodzy rodzice.. Zrobiło się trochę cieplej i znów nie można otworzyć...
~Sąsiedzi
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Przeprowadzka Hej, 27/28 maja przeprowadzam się do Gdyni na ulicę Powstania...
guras81
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Ktokolwiek widział/ktokolwiek wie - kolizja Pilotów 17 Drodzy Zaspianie, Poszukuję świadka kolizji parkingowej która zdarzyła się...
~Lukasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Piękny nowy plac zabaw przy Tesco na Chełmie Cieszyłam się,że będę miała gdzie wyjść z wnuczkiem, gdy mnie...
~Anna
16

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 marca 2019

Żywność- gdzie oddać? Witam Zostalo mi jedzenie po świętach ( ciasta). Czy znacie moze punkty gdzie...
~Misia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Zaginęła kotka Okolice ul. Gradowej szukamy czarno białej 3 letnia kotki możliwe że...
~Iza
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2019

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry