Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Neapolitansko wątek zamknięty Czytam i czymta te wasze opinie i nie chce mi sie wierzyć. Jeżeli ktos nie...
~Meggisz
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 października 2014

Tragiczna pizza z awantura w tle wątek zamknięty Jakosc pizzy zawiera sie w jedbym slowie: TRAGEDIA. Wysuszony, twardy placek...
~Maja
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 marca 2014

Czy te opinie piszą właściciele ? czy ludzie nie mający smaku ? wątek zamknięty Restauracja wyglądem i obsługą zachęca do zjedzenia pysznego dania ..... ale...
~Marcin
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 czerwca 2012

. wątek zamknięty Krąży nieco przereklamowana opinia o tej restauracji, jedzenie dobre, ale jak...
~kama007
3

dodano: 12 czerwca 2013

Przerost formy nad treścią wątek zamknięty Lokal zbyt mały jak na takę ilość stolików i klientów, ceny nie adekwatne do...
~Mała
-

dodano: 9 listopada 2013

Rewelacja wątek zamknięty Jedzenie niesamowite, obsluga bardzo kompetentna, a wlasciciel podchodzacy do...
~iw
-

dodano: 18 października 2013

NIE dla pizzy na wynos! wątek zamknięty Jesteśmy stałymi klientami A modo mio, zawsze zajadaliśmy się pizzą zamówiona...
~Ewa
-

dodano: 12 października 2013

OKROPNIE ZAPARZONA PIZZA wątek zamknięty ZAMÓWILIŚMY PIZZĘ Z DOSTAWĄ DO DOMU I PRZYJECHAŁA NIE PIZZA,ALE JAKAŚ...
~ET
-

dodano: 29 września 2013

PORAŻKA! wątek zamknięty PORAŻKA! Po ponad półgodzinnych próbach kontaktu telefonicznego zrezygnowałam...
~Agnieszka
1

dodano: 1 września 2013

beznadziejna obsluga wątek zamknięty Przepyszna pizza, bardzo przyjemne miejsce ale makarony porazka, jakosc...
~ann
-

dodano: 11 sierpnia 2013

NAJLEPSZA PIZZA JAKĄ MOŻNA ZJEŚĆ W TRÓJMIEŚCIE wątek zamknięty Do tej pory próbowaliśmy pizzy w różnych miejscach ale w A modo mio zjedliśmy...
~miminka
-

dodano: 30 lipca 2013

Dolce far niente w A modo mio :) wątek zamknięty Wszystko w tym miejscu jest cudowne :) jedzienie pychotka, choc jestem...
~karla
1

dodano: 3 lipca 2013

Adrian - opinia wątek zamknięty Zanim przyjechałem do GDyni a opener spytałem sie kolegę który tutaj mieszka...
~Adrian
-

dodano: 7 lipca 2013

Włoch pseudonim złotówa. wątek zamknięty Przez ostatnie dwa lata systematycznie przychodziłem do mojej ulubionej...
~Mateusz
-

dodano: 29 czerwca 2013

NIE POLECAM wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam. Stosunek ceny do pizzy jest nie do pomyślenia....
~Darek
-

dodano: 29 czerwca 2013

Najlepsza pizza jaką, jadłam w Polsce wątek zamknięty Znajoma opowiedziała mi o dobrej włoskiej restauracji prowadzonej przez...
~Ela
-

dodano: 28 czerwca 2013

Prawdziwe Włochy w Gdyni wątek zamknięty Jedzenie jak z bajki. Zjadłem dziś Bruschette i do tej pory mam ciarki na...
~Krzysiek
-

dodano: 27 czerwca 2013

nigdy więcej wątek zamknięty Zamówiłem pizzę a dostałem ... Ciasto wyrośnięte, pizza mała (połówka) i bez...
~fabian
-

dodano: 17 czerwca 2013

Niedoprawione jedzenie wątek zamknięty Mam wrażenie, że właściciele mają bardzo dobry PR bo widzę same pozytywy....
~d00ch
-

dodano: 12 maja 2013

pychotka wątek zamknięty Wpadlismy z przyjaciółmi na obiad. Na wszelki wypadek zarezerwowaliśmy...
~iwonka
-

dodano: 3 maja 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
91

72

wątków

do góry