Widok
A gdzie H28 ???
Widzę, że forum już zdecydowanie ogarnął sen zimowy... Może uda mi się trochę jeszcze Was zachęcić do inwencji twórczej ;-)
Oto pytanie konkursowe:
"GDZIE MÓGŁBY SIĘ ODBYĆ HARPAGAN 28? ODPOWIEDŹ UZASADNIJ."
Czekamy na ciekawe lokacje, poparte ciekawą argumentacją. Może organizatores zerknos i wezmos cos pod uwagos... ;-)
Oto pytanie konkursowe:
"GDZIE MÓGŁBY SIĘ ODBYĆ HARPAGAN 28? ODPOWIEDŹ UZASADNIJ."
Czekamy na ciekawe lokacje, poparte ciekawą argumentacją. Może organizatores zerknos i wezmos cos pod uwagos... ;-)
>
> "GDZIE MÓGŁBY SIĘ ODBYĆ HARPAGAN 28? ODPOWIEDŹ UZASADNIJ."
>
> Czekamy na ciekawe lokacje, poparte ciekawą argumentacją. Może
> organizatores zerknos i wezmos cos pod uwagos... ;-)
Mam kilka propozycji, i sądzę że na H28 dobre bylyby:
1) Brusy
2) Wiele lub Borsk
3) Bytów
ja bylbym za Brusami , na północy jeziora , na południu Bory.
Cytuję aby Was zachęcić :)
"Grudziądz przywitał maratończyków obwieszczeniem że to miasto monitorowane :)..............Wzajemnei rozgrzewamy się zapewnieniami, że teraz już z każdym metrembędzie bliżej do mety.W stany euforyczne wprowadza kapitalny przejazd wzdłuż wiślanego klifu i dwukrotne forsowanie go w dół>Przeżycia i widoki są niezapomniane. Z całą pewnością jest to jeden z najpiękniejszych odcinków maratońskich w Polsce....
bike board nr 9 2003
"Grudziądz przywitał maratończyków obwieszczeniem że to miasto monitorowane :)..............Wzajemnei rozgrzewamy się zapewnieniami, że teraz już z każdym metrembędzie bliżej do mety.W stany euforyczne wprowadza kapitalny przejazd wzdłuż wiślanego klifu i dwukrotne forsowanie go w dół>Przeżycia i widoki są niezapomniane. Z całą pewnością jest to jeden z najpiękniejszych odcinków maratońskich w Polsce....
bike board nr 9 2003
W oblicu pewnej nieobliczalności harpaganowych miejsc rozgrywkowych..... ta Kościerzyna nie jest juz dla mnie taka 100% pewna. Z resztą, przesunięcie miejsca imprezy z Gdyni kończy wszelkie spekulacje o wędrówce po miejsckich asfaltach, piaszczystych brzegach plaż; zadeptywaniu (się w) Parku Kr. oraz niebezpiecznych obwodnicach :-)