Widok

A ja niestety nie polecam !

I moją opinię piszę w momencie użytkowania odzieży zakupionej w tej sklepie. Pomijam dość szeroki wybór asortymentu, ale coż z tego jak jakość naprawdę niska za wygórowaną cenę. Spodnie kosztowały prawie 160 zł, a po 3 miesiącach noszenia nadają się do wyrzucenia. Bez przesady. To, ze kobieta jest w ciąży i jest zmuszona do zakupu np. spodni ciążowych to nie oznacza jeszcze, aby ubrania miały wyśrubowane ceny... Były to spodnie marki BRANCO - dodam, że noszone na zmianę z kilkoma innymi parami spodniami oraz prane wg metki.

Jestem bardzo rozczarowana i więcej nie odwiedzę tego sklepu. Zresztą nie zaobserwowałam tam tłumów, znacznie więcej klientów jest w innych sklepach z odzieżą ciążową. Ten fakt też o czymś świadczy.
Moja ocena
Anima kategoria: Odzież ciążowa
obsługa: 3

oferta: 4

jakość asortymentu: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odpowiedź obiektu:

Przykro nam, że jest Pani niezadowolona, ale zdaje się, że Pani opinia jest dla nas krzywdząca ponieważ dotyczy spodni konkretnej marki, które poprostu należało reklamować a nie jest to opinia o sklepie.Jesteśmy tylko pośrednikiem producenta. Ponadto cena, którą Pani podała jest zawyżona ponieważ nie mamy w tej cenie spodni tej marki. Nie rozumiem także dlaczego nie dokonała Pani zakupu w innych sklepach skoro ma Pani tak dobrą opinię o nich. Spodnie tej marki są dostępne w każdym z nich. A co do samych spodni proszę przyjść i je poprostu reklamować bo takie jest Pani prawo.Opinia konstruktywna byłaby zapewne bardziej przydatna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry