Widok
A. - opinia
To prawda, że do dr Małaczyńskiej trudno się dostać, prawdą jest też, że pani dr nie należy do "łatwych" osób i przy pierwszym spotkaniu może sprawiać wrażenie oschłej, surowej i nieprzychylnej. Ale nie oczekiwałam, że stanie się moją przyjaciółką, bo nie po to do niej przyszłam - mojego syna leczy od czterech lat z ogromnym powodzeniem, wyprowadziła nas na prostą ze stanu, w którym obawiałam się wstrząsu anafilaktycznego przy spożyciu odrobiny nabiału.
Stali pacjenci nie czekają na wizytę długo, a w czasach, gdy doktor sama odbierała telefony, mogłam liczyć na kontakt z nią w każdej chiwli - odbierała lub oddzwaniała nawet będąc na sympozjum za granicą. Swoich pacjentów w razie konieczności przyjmuje też na swój oddział.
Ja mam do dr Małaczyńskiej pełne zaufanie.
Stali pacjenci nie czekają na wizytę długo, a w czasach, gdy doktor sama odbierała telefony, mogłam liczyć na kontakt z nią w każdej chiwli - odbierała lub oddzwaniała nawet będąc na sympozjum za granicą. Swoich pacjentów w razie konieczności przyjmuje też na swój oddział.
Ja mam do dr Małaczyńskiej pełne zaufanie.
Moja ocena
Gabinet Pediatryczny
kategoria: Alergolodzy
obsługa: 5
jakość usług: 5
czas oczekiwania: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.6
* maksymalna ocena 6