Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najgorsza obsługa z jaką się spotkałam wątek zamknięty Pan, który odebrał telefon mówił bardzo niewyraźnie wręcz mruczał pod nosem....
~Misti
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 stycznia 2015

zero profesjonalizmu wątek zamknięty zero zainteresownaia klientem, namawianie na jakies umowy zanim cokowliek...
~Wodz
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 stycznia 2013

Wielka kpina wątek zamknięty Jestem w trakcie poszukiwania mieszkania. Kilkakrotnie mialam przyjemnosc...
~ania
-

dodano: 29 września 2014

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Polecam,Wszystko ok.Nie mam zastrzerzeń.Szukałem kawalerki na...
~klient
1

dodano: 24 kwietnia 2013

żenada wątek zamknięty opinie, które czytam potwierdzają. zadzwoniłem i usłyszałem jakiegoś pana ,...
~klient
-

dodano: 27 maja 2014

Klientka bardzo niezadowolona wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam tej agencji. Większość ogłoszeń opisowych,...
~Kobieta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 grudnia 2013

Kupujący wątek zamknięty Zadzwoniłam w sprawie mieszkania z ogłoszenia w internecie. Nieprzyjemna...
~Irena
-

dodano: 8 listopada 2013

... wątek zamknięty Z przewinień drobniejszych - akcje typu: proszę się wstrzymać i nie kupować...
~Joanna
1

dodano: 23 lipca 2013

Anty-pośrednik wątek zamknięty Zadzwoniłem, by umówić się na oglądanie 2 mieszkań. Mocno zmęczony życiem pan...
~Cyryl
-

dodano: 18 kwietnia 2013

Jestem zadowolony wątek zamknięty Duza i znana fima przez rok nie mogła sprzedać mojego mieszkania. Pan z firmy...
~Jacek
-

dodano: 9 kwietnia 2013

Klient - opinia wątek zamknięty Miła Pani, profesjonalna pomoc, ogólnie jestem zadowolony
~Klient
-

dodano: 31 marca 2013

Kupujący - opinia wątek zamknięty Zero profesjonalizmu,niemiły,rozmawia z klientem tak jakby w ogóle miał...
~Kupujący
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 listopada 2012

PRL wątek zamknięty Bareja w czystej postaci. Ignorowanie klienta, postrzeganie go wkategoriach...
~blitz
-

dodano: 6 września 2012

beznadzieja wątek zamknięty Niemiły, chamowaty pan właściciel agencji nieruchomości. Zero...
~Klient
-

dodano: 1 czerwca 2012

Fatalnie! wątek zamknięty Nigdy nie piszę opinii, ale jestem tak zbulwersowana, że odstępuję od tej...
~Zbulwersowana
-

dodano: 14 marca 2012

Nie polecam tej agencji wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam tej agencji. Większość ogłoszeń opisowych,...
~Maciej Kowalski
-

dodano: 14 marca 2012

Kupujący wątek zamknięty Bardzo nieprofesjonalna obsługa, zmuszanie klienta do podpisania dokumentu...
~Klient
-

dodano: 17 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry