Widok
ABSOLUTNIE NIE POLECAM!
jak dla mnie ten ,,żłobek" to żenada.Nasz synek był tam 1 dzień gdy mąż go odebrał mały był obsikany i miał guza na głowie a pani stwierdziła że nie widziała kiedy sie uderzył, to co te kobiety tam robią?to jest na prawdę przechowalnia oby wasze dziecko tam nie trafiło.Bardzo nie polecam!
Moja ocena
Krasnalki
kategoria: Żłobki
opieka: 3
wyposażenie: 3
bezpieczeństwo: 2
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6
A co rodzice mogą powiedzieć po jednym dniu, moje dziecko uczęszcza w tej chwili już do ogniska, ale w żłobku było odkąd skończył 6 m-cy. Nigdy nie było dziecko zaniedbane i tak jest do dziś. Chłopak skończył już trzy latka, spodziewamy się z mężem drugiego dziecka i od marca nasze maleństwo z czystym sumieniem oddamy w ręce "cioć". Jak można pisać takie rzeczy ludzie zastanówcie się , bo jak macie takie podejście to poszukajcie sobie opiekunki.
Ja stosuję zasadę: Nigdy nie ma drugiej szansy na pierwsze wrażenie!! Dlatego w 100% zgadzam się z autorem wątka "ABSOLUTNIE NIE POLECAM!". Oczywiscie uważam że rodzice mają bardzo dobre podejście bo jeżeli dziecko wróciło posiniaczone po pierwszym dniu pobytu to chyba sprawa jest jasna i każdy normalny rodzic podjąłby taką samą decyzję!! Bardzo dobrze że napisali o tym na forum! Znam ten żłobek i również nie polecam, właścicielka jest chamska!