Widok
ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!!
W październiku 2012 roku sprawiliśmy sobie internet z UPC, a ponieważ jesteśmy studentami wybraliśmy umowe na 9 miesięcy, która miała trwać do czerwca 2013 roku. Początkowo było ok, internet tani i szybki. Po podajrze 2 miesiacach rachunek nam skoczył o prawie 20 zł (potem znaleźliśmy mały druk w umowie, który o tym mówi, więc nie wiem czemu inne ceny mają podane na swojej stronie skoro te ceny obowiązują 1-2 pierwsze miesiące). Mamy wrzesień a faktury za internet przybywają! U końcu trwania naszej umowy pojechaliśmy osobiście aby oddać ruter i załatwić wszystkie formalności. I co nam powiedzieli? Że za późno przyjechaliśmy (?!) i będziemy musieli zapłacić kolejny miesiąc a ruter mamy we wrześniu gdzieś wysłać. Pomyślałam, że to nienormalne, ale ok jeżeli jeszcze miesiąc mamy płacić to nic takiego aż wielkiego mimo, że i tak nie powinniśmy. Zapłacilismy 2 nastepne faktury a ciagle je wysyłaja mimo, że umowa rezygnacji została dawno podpisana! Dodzwonić się nie można, a podejrzewam ze i tak coś wymyślą i będziemy musieli płacić jeszcze długo, mimo, że dawno nie mamy już internetu. Jeżeli nie chcecie niepotrzebnie płacić za coś czego nie macie to zdecydowanie nie polecam!
Moja ocena
UPC Polska
kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 1
oferta: 1
jakość usług: 1
awaryjność: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6