Widok

ADRO OPINIE

Mąż wyjechał na dwa tygodnie i tylko na tyle się zgodził a okazało się że nie wiadomo kiedy zjedzie siedzi już tam 3 tydzień i nie może zjechać bo dostałby karę która nie jest mała, mam pytanie można tak przedłużać kontrakty bez uprzedzenia i w dodatku jest się jeszcze zastraszanym
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
powinni sie trzymac umowy - jesli taka ma na pismie, bo "na gębę" to mozna wszystko pracownikowi wmowi albo sie z tego wycofac. jesli natomiast ma w umowie ze pracodawca moze przedluzyc czas pobytu i pracownik sie podpisal pod tym znaczy, ze zzgadza sie. z drugiej strony na prace poza miejscem zamieszkania potrezbna jest zgoda, wiec na przesluzenie potrzeba by bylo aneksu
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sam dowiadywałem się na temat tego wyjazdu (jeżeli chodzi o wyjazd na tory kablowe). Pani wyraźnie mówiła, że wstępnie na 2 tyg a kto się sprawdzi zostaje dłużej. Raczej mąż powinien się cieszyć, że ma prace bo 3 tyg to i tak mało jak na kontrakt.

A potem czyta się o bezrobotnych, jak to pieniędzy mało, jak ciężko o pracę itp. a tu dają możliwość zarobienia i jeszcze źle... no cóż...

Pozdrawiam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
oni zawsze oszukiwali taka to firma
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
bardzo dobrze placa .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
no ze na tory kablowe to ze pani maz nic nie potrafi i dlatego znalezli glupka za 26 zybla za godz jak nie mniej praca na sieebeku bremerhaven pozdrawiam ciekawe ile piw obalil i pozatym prasze szie spytac czy ulice czerwona zaliczyl oj biedne adrowcy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
dobrze placa? hehe 500 za kazde wypite piwo do tylu, zjazdy na swoj koszt, edi zostawi cie na parkingu i radz sobie sam, codziennie 2 buleczki (mni) martadela i jajko bylem 2 miesiace i danie dzien w dzien to samo.
hotel? 6 osob w malutkim pokoju, zimno, smierdzi, toaleta na 10 pokoi, wstawalismy po 2och bo miejsca nie bylo.
ulica czerwona jest ok fajna rumunka i blondi barbi sie nazywa. ma motorek w ci*ce.
nie polecam, chlopaki w emden tankowali auta za swoje pieniadze bo firma nie dawala do tego nie dawali nam diet i nie jedlismy po 2 dni!
w gdynie mnie wyzwano ze musze brac swoje pieniadze przeciez wyplata 10 ego! na 4 odebrane zadna sie nie zgadzala. lacznie zabrali prawie 5 tys. po pierwszej (-1200) chcialem wracac ale powiedzieli ze musze 2 tys euro oddac to zjade. widzialem ludzi bitych i ponizanych przez menagera kontraktu, nie polecam lepiej zostac bez pracy niz wydac na jedzenie na droge i zaraz wrocic i wydac na bilety.
ludzie przyjezdzaja, widza warunki to od razu jada do polski. z 250 osob na parkingu zostalo z 40? srednio 100 osob tygodniowo z calej polski sie przewija przez ta firme, skoro spawaczy z wałbrzycha sciagaja to cos zle swiadczy prawda? w emden jak bylem to domek na 18 osob wynajeli, nawet w kuchni na kocach ! sie spalo. 1 prysznic i mala lodowka. super.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tam nie wiem co kolega zażywał, że widział pobitych ludzi, no i jakiego rodzaju niedorajdą trzeba byc żeby zgodzić się na spanie w 6 osób w malutkim pokoju. Po za tym jak ktoś chce jechać za granicę pić, to vhyba lepiej se na dworcu usiać i browarka cyknońć. Mi tam zawsze wsystko zapłacili. Zdarzyło się że była pomyłka ale wszystko wyjaśnili i tyle. A prawda, że po pijakach to słaba robota zostawała do poprawki, a pokrzywdzeni niech idą do sadu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
witam,
Jestem prawnikiem i z chęcią zajmę się sprawą pobicia, lub wyłudzenia z powództwa cywilnego. Zainteresowanych, poszkodowanych proszę o kontakt na meila. Rozliczenie po zakończeniu przewodu sądowego. W.Maj
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety nie mam kontaktu z tym człowiekiem.
a co do picia cwaniaczku to 1 piwo raz na kilka dni to nie alkoholizm.
nawet jesli 3 dzien w dzien to w pracy zawsze trzezwy. na czerwona byl zakaz wyjazdow, bo edi kazal, nawet w siatki zagladal jak sie ze sklepu wracalo! moja sprawa co robie po pracy wiec nie powinno ich to interesowac
pewnie jestes od oginiakow czy innych debili i sciemniaczy.

albo gaciowym? ktory sam chlal browary a jak ktos wypil i zauwazyl to podpierdala
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
jo, mnie też wykopali, a ino trzy promile ja miał. ALe stałem prosto i tylko raz się pożygałem, a to każdemu sie zdarzyc może. A te gnoje mnie do domu od razu. Bandziory !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
zgadzam sie z kolega to firma gorzej jak krzak ubezpieczenie sam musisz zaplacic jak sie zapytalem tego debila dyrektora o zaliczke bo kasy nie mialem to smiechem mnie potraktowal w zyciu takiego kontraktu nie widzialem za wszystko kary nawet kotrlole maja po pracy moja sprawa co robie po pracy moge do gory ku......em lezec wszedzie gdzie nie jechalem nic mnie nie interesowalo ani bilet zaliczki bez problemu sami sie pytali czy potrzebuje DLACZEGO SIE TYM NIKT NIE ZAJMIE tylko bez karnie wykorzystuja ludzi ja moge sie dolaczyc do pozwu o ile beda chetni
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przyjrze sie sprawie. mecenasmaj@wp.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zlozylem tam papiery i czekam na wyjazd juz 3mc ale widze ze chyba lepiej odpuscic mialem pojechac za 2 tyg do Hollandi i bylem ale z innej firmy gadalem z chlopakami z adro i faktycznie nazekali
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
proponuje sie wlasnie temu blizej przyjzec to jest chore co oni z ludzmi robia banda bydlakow nic wiecej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
kolego dobrze Ci radze daj sobie spokoj z ta firma bo wiecej stracisz i z niemiez z buta bedziesz szedl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

anty adro

sami zobaczcie z trojmiasta kto tylko slyszy o tej dziadowskiej firmie to juz ucieka wszyscy ich tu znaja to zaczeli sprowadzac spawaczy i monterow ze slaska ktorzy w zyciu statku na oczy nie widzieli to o czyms juz swiadczy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jeszcze wyda w bremen na sex ulicy półowę wypłaty......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak dotąd moje biuro nie przyjęło żadnego zgłoszenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dużo jest złych opinii o tej firmie przydało by się założyć im jakąś sprawę za nieludzkie warunki panujące tam, można by było pogadać z ludźmi co w czerwcu 2012 byli na torach kablowych, warunki panujące tam stworzył edi który uciekł do niemiec a teraz boi się wrócić do polski bo ma wszędzie p*********e
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry