Widok

AKADEMOS

Jak w temacie. Chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć o tym klubie fitness. Tylko prosze nie pisać ze info jest w necie bo mi chodzi bardziej o opinie osób które tam uczęszczają ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Siłownia jak każda, chodziłem tam kilka lat temu i teraz też mi się zdarzy tam zajrzeć czasami. Z tego co pamiętam to mają trochę podniszczony sprzęt i częste awarie maszyn. Jedną z ważniejszych spraw to to żeby siłownia była w miarę blisko. Dużym plusem Akademosa są sauny parowa i sucha i ich strefa relaksu, strefa cardio to jakieś 8 bieżni, 4 wioślarze i kilka rowerków (czyli całkiem przyzwoicie), siłownia w godzinach szczytu tłoczno ale jak się chce to trening można zrobić całkiem niezły. Mam nadzieję że w czymś pomogłem ;) jeżeli chcesz zacząć chodzić na siłownię to z chęcią mogę napisać co nieco o innych bo w okolicach żabianka,przymorze, zaspa trenowałem na kilku ;).

Pozdrawiam
a możesz cos powiedziec na temat innych silowni zlokalizowanych blisko skm , najlepiej dla laika ;):)??
Godna polecenia jest siłownia impuls fitness przy stacji Zaspa, bywa tam też tłoczno w godzinach szczytu ( zresztą jak praktycznie wszędzie tym bardziej w okresie realizowania postanowień noworocznych ;D ), hotel Arkon Park w oliwie też ma przyzwoitą siłownię, nie dużą ale trening można zrobić .

Pozdrawiam

Inne tematy z forum Sport

Czy warto uprawiać sport? (13 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Niskie libido (17 odpowiedzi)

Czy to normalne, że w wieku 35 lat mam znacznie niższe libido oraz mam problemy z potencją. Co...

Cbd i trening siłowy (46 odpowiedzi)

Czytając artykuły w internecie natrafiłam na temat cbd. Podobno znajdują zastosowanie w treningu....

do góry