Widok
AMATORSKA DRUŻYNA !!!
Zbieram ludzi, którzy wcześniej grywali lub trenowali i chcą się pobawić w udział w amatorskich rozgrywkach siatkarskich.
Zaczynam od ludzi, bo to oni są najważniejsi.
Jak uzbiera się 12 zdecydowana na wszystko, będę załatwiał obiekt/ty.
Pierwszy rok poświęcony będzie na "zgrywnie" się drużyny + sparingi.
Drugi na wejście do jednej z trójmiejskich lig.
Do której? Czas pokaże na co będzie nas stać.
Kontakt do mnie poltel(usuń_to)@(usuń_to)post(usuń_to).(usuń_to)pl
Pozdrawiam
Marcin
Zaczynam od ludzi, bo to oni są najważniejsi.
Jak uzbiera się 12 zdecydowana na wszystko, będę załatwiał obiekt/ty.
Pierwszy rok poświęcony będzie na "zgrywnie" się drużyny + sparingi.
Drugi na wejście do jednej z trójmiejskich lig.
Do której? Czas pokaże na co będzie nas stać.
Kontakt do mnie poltel(usuń_to)@(usuń_to)post(usuń_to).(usuń_to)pl
Pozdrawiam
Marcin
twiSter/ marcin / 502 500 640 / poltel(at)post(dot)pl / GG 8075048
Witam
Chetnie bym sie przylaczyl do jakiejs druzyny w trojmiescie. Ale musza to byc osoby potrafiace grac. Z zupelnym amatorami nie lubie grac ;) napisz jeszcze gdzie moglyby sie odbywac treningi (miasto, dzielnica). Sam jestem z Gdyni Redlowa.
Jakby co to kontakt do mnie psajdo@o2.pl
Pozdrawiam Piotrek
Chetnie bym sie przylaczyl do jakiejs druzyny w trojmiescie. Ale musza to byc osoby potrafiace grac. Z zupelnym amatorami nie lubie grac ;) napisz jeszcze gdzie moglyby sie odbywac treningi (miasto, dzielnica). Sam jestem z Gdyni Redlowa.
Jakby co to kontakt do mnie psajdo@o2.pl
Pozdrawiam Piotrek
Zawodników z aktualnymi licencjami tu nie będzie, wymogi ligowe na to nie pozwalają. Nie pozwala na to również zwykła przyzwoitość.
Amatorzy muszą być amatorami zaawansowanymi. Mogą to być jedynie byli zawodnicy.
Treningi będą w Gdańsku, gdzie jeszcze nie mogę napisać.
Powtórzę się ino.
Najpierw ludzie - później reszta.
Amatorzy muszą być amatorami zaawansowanymi. Mogą to być jedynie byli zawodnicy.
Treningi będą w Gdańsku, gdzie jeszcze nie mogę napisać.
Powtórzę się ino.
Najpierw ludzie - później reszta.
Oczywiscie nie mialem na mysli zawodnikow grajacych zawodowo, sam jestem amatorem ale trenowalem wiele lat siatkowke (przede wszystkim w latach szkolnych) i potrafie prosto odbic pilke ;) Siatkowka to najbardziej zespolowy ze sportow zespolowych i zeby druzynie gralo sie dobrze musi byc w miare rowny poziom graczy. Jakby co to ja sie zapisuje do tej druzyny ;)
Pozdrawiam Piotrek
Pozdrawiam Piotrek
W takim razie powodzenia :)
Dopiero teraz doczytałam, że to męski skład, a płci nie zamierzam zmienić :P
Może szukacie Trenerki albo Cheerleaderki?? :D
Dopiero teraz doczytałam, że to męski skład, a płci nie zamierzam zmienić :P
Może szukacie Trenerki albo Cheerleaderki?? :D
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
hej,
byłbym chętny, aby pograć. Macie jeszcze wolne miejsca?:) Jeżeli tak, to prosiłbym o szczegółowe informację na maila gdzie i w jakich dniach/godzinach gracie? W siatkę gram od kilku lat, ale tylko rekreacyjnie (nigdy żaden klub), ale myślę że nie jest ze mną najgorzej ;) po przeprowadzce do Gdańska niestety nie bardzo mam możliwości, aby trochę rozruszać kości.
mail: piotrek.stg@wp.pl
byłbym chętny, aby pograć. Macie jeszcze wolne miejsca?:) Jeżeli tak, to prosiłbym o szczegółowe informację na maila gdzie i w jakich dniach/godzinach gracie? W siatkę gram od kilku lat, ale tylko rekreacyjnie (nigdy żaden klub), ale myślę że nie jest ze mną najgorzej ;) po przeprowadzce do Gdańska niestety nie bardzo mam możliwości, aby trochę rozruszać kości.
mail: piotrek.stg@wp.pl
Cześć. Trenowałam siatkówkę od 10go roku życia, brałam udział w rozgrywkach, zawodach, sparingach, obozach... Na studiach byłam członkinią akademickiego związku sportowego. Ale studia się skończyły i nagle nie wiadomo gdzie się zachaczyć:/ Tak nagle zapomnieć o całej przeszłości? O nie! Dlatego mam prośbę, jakbyś miał kontakt do jakiejś kobiecej drużyny z Gdańska (najlepiej z ambicjami, tak jak wasze-żeby gdzieś sobie wystartować, trochę rywalizacji) to proszę prześlij mi info ( madzia.egipt@wp.pl ) Będę wdzięczna za pomoc:) Pozdrawiam i gratuluję sportowych sukcesów:)
Ostatecznie zajęliśmy 8 miejsce na 13 zespołów.
Jak na pierwszy raz nie wyglądało to najgorzej, oczywiście nie wyglądało też najlepiej :-P
Jeśli ktoś ma ochotę przed wakacjami pograć z nami - zapraszamy!
Teraz można wpaść bez zobowiązań i zobaczyć kto my są :o)
W przyszłym sezonie przydadzą się nam nowe twarze - przyjmujący i atakujący.
Jak na pierwszy raz nie wyglądało to najgorzej, oczywiście nie wyglądało też najlepiej :-P
Jeśli ktoś ma ochotę przed wakacjami pograć z nami - zapraszamy!
Teraz można wpaść bez zobowiązań i zobaczyć kto my są :o)
W przyszłym sezonie przydadzą się nam nowe twarze - przyjmujący i atakujący.
To teraz już wiem kto grał na morenie w czwartki o 18:30 :) Grałem po Was, na 20:00 z mocno "rekreacyjną" ekipą. Jak przychodziłem wcześniej to zawsze pooglądałem końcówkę waszej gry, która poziomem wyżej o level albo dwa prezentowała się od tej z którą tam gram. Z chęcią bym zagrał z Wami kiedyś jakiś mały sparing z moją lepszą ekipą z którą jeżdze po turniejach :)
Pozdro
Pozdro
Potrzebujecie libero, albo przyjmującego ? :)
Chyba naiwnie myślałem, że jak dodam stopkę z pełnymi danymi, to wszyscy zainteresowani do mnie bez problemu trafią :-P
Sorki ludziska, ale nie będę pisał na każdy podany na forum adres e-mail lub nr gg. Nie będę nikogo ciągnął na siłę. Do pewnego momentu łowiłem ludzi, ale zakończyłem ten etap.
Na prawdę nie gryzę i chętnie opowiem co i jak u nas wygląda. Jeśli komuś zależy, sugeruję wykazać odrobinę inicjatywy :o)
Sorki ludziska, ale nie będę pisał na każdy podany na forum adres e-mail lub nr gg. Nie będę nikogo ciągnął na siłę. Do pewnego momentu łowiłem ludzi, ale zakończyłem ten etap.
Na prawdę nie gryzę i chętnie opowiem co i jak u nas wygląda. Jeśli komuś zależy, sugeruję wykazać odrobinę inicjatywy :o)