Widok

AMWAY

Witam

Na różnych forach czytałem o w/w firmie...opinie pozytywne negatywne...Ciekawi mnie jak wygląda To w Trójmieście czy wiecie że w Gdyni coś sie dzieje w Tym temacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale mi nie chodzi o marketingową papkę i quasi-nagrody:) Opisz proszę czemu AMWAY jest tak rewelacyjną firmą i ile można zarobić. Konkretnie! Jakie są wskaźniki sprzedaży, gdzie szukać nabywców tych towarów, jaki ludzie sprzedający AMWAY`a robią roczny obrót i jaka jest marża - może na swoim przykładzie pokażesz, że to opłacalny biznes? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po pierwsze - dlatego, że technicznie ten biznes jest dziecinnie prosty - używasz produktów i polecasz ten sposób robienia zakupów innym, pokazując możliwości.
Po drugie - dlatego, że oferta jest tak bogata, że nie ma osoby, która tu nie znajdzie czegoś dla siebie. Tak więc nie ma problemu z robieniem obrotów co miesiąc jedynie na bazie zakupów na własne potrzeby.
Co do wskaźników sprzedaży - nie mnie o to pytaj tylko rzecznika prasowego AMWAY. Ja wiem, co mi schodzi najlepiej, ostatnio rewelacyjnie idą małe opakowania odplamiaczy przed praniem.
Nabywcy sami się pojawiają z dwóch powodów:
- poprzez proponowanie przystąpienia do biznesu - jeśli nie zechcą mogą zostać klientami,
- sami się zgłaszają, bo kiedyś kupowali te produkty i wiedzą, że są dobre a teraz nie mają od kogo, mam paru takich klientów właśnie,
Poziom rocznego obrotu zależy od indywidualnego zaangażowania i potrzeb, więc nie zadawaj tak ogólnych pytań, jeśli chcesz konkretnej odpowiedzi. Marża na produktach to ok. 25%.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Inne

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...

do góry