Widok

ANKIETA

Na uczestników po rajdzie czekała ciekawa ankieta, podzielcie się proszę swoimi najciekawszymi uwagami i spostrzeżeniami. Może dojdziemy na tej podstawie do interesujących wniosków (a o to przecież organizatorom chodzi).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No masz! Musiałem być bardzo przytomny, bo nie zauważyłem żadnej ankiety - była tylko szkoła, taśmy, napis META i stolik sędziowski, gdzie oddałem kartę startową. Ale jeśli Organizatorzy sobie życzą, chętnie nadrobię zaległości i prześlę mailem, tyle tylko, że nie wiem co to za ankieta. Może by tak powiesić ją na stronce.
No właśnie:
"mógł zabrać śpiworek"
to był cytat oczywiście - kto ogląda kabarety ten wie.
RW napisał(a):

> Brak materaców. Dla ludzi bez karimat to był duuuży problem.

RW ale bylo przeciesz wyranie napisane ze nalezy posiadac karimate i spiwor !! wiec nie nalezalo sie spodziewac ze benda materace !!
Jeden z licznych organizatorow MK
Brak materaców. Dla ludzi bez karimat to był duuuży problem.
szukam kurcze tej ankiety co by nie być gołosłowną, ale nie moge jej znaleźć, brat chyba porwał- w każdym bądź razie punktacja i sugestie były w ogóle strasznie ciezkim zadaniem umysłowym po tylu godzinach nie spania i tak dalej..I chociaż wypełniałam skrupulatnie, to na koniec..zapomniałam opddac, a teraz nie pamietam pytan..wiec chyba nie było zadnych sugestii i ogolnie było fajnie...;P