Widok

AUDI i problem z gwarancją !!!!

Powoli tracę cierpliwość na serwis AUDI w gdańsku, mam stałe problemy z samochodem tj. z mocą. Auto ma pół roku, a ja średnio dwa razy w tygodniu jestem na serwisie!!!! A to czegoś zapomną, a to nie dokręcą, a to trzeba zmienić oprogramowanie, kontakt z działem techniki.

Słyszałem, że jest taka firma w trojmiescie co zajmuje się takimi sprawami, czy ktoś o niej słyszał ? chcialbym, wymienic te auto na nowe ?
\
prosze o pomoc, bo chyba zrzuce ze skarpy to auto
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jest taka firma. Korzystałem z usługi obniżenia kosztów przeglądów. Przy okazji załatwili mi pompę paliwa na gwarancji do passata, a auto ma już 3 lata znalazłem ich ofercie w internecie na stronie http://www.sliz.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak mówiłem tak dziś zrobiłem przegląd z tą firmą w Sopocie VW.

Dostarczyli mi oryginalne części na które mam gwarancje, bo montowane są w serwisie. Dodatkowo dostałem gwarancję w postaci darmowego holowanai na 2 lata lub 30 000 !!!! Człowiek nawet nie wiedział ze cos takiego jest

Polecam Pana Piotra mail: info@sliz.pl Rzeczowo i konkretnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nawet nie wiedziałem, że taka firma istnieje. Mam Passata 3c :/ i niedługo kończy mi się gwarancja, a mam kilka rzeczy, które chciałbym zrobić. w końcu od tego jest gwarancja i po to zaplacilem 100 000 za samochód.

dam znać jak trwają pertraktacje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś się skontaktowałem, przeslałem numer nadwozia i działają w poniedziałek mam otrzymać wszystkie niezbedne dokumenty...zobaczymy póki co wszystko kulturalnie jak należy i orientacyjne ceny nie są wysokie
Ja juz korzystałam z tej firmy jak zobaczyłam opinię na Trójmiasto. Kobiety nie musza znać się na samochodach dla mnie wizyta w serwisie jest jak wizyta u dentysty. A tak przyjechali wzieli auto, podstawili zastępcze i wszystkim się zajeli. Brawo, że ktoś w koncu wpadł na taki pomysl!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdzałem ofertę z tego linka http://www.sliz.pl Mam Audi A6 3.0TDI i słono płacę za przeglądy.

Dziś wysłałem zapytanie, według tej isntrukcji na stronie mogę obniżyć koszt w ASO z ich pomoca nawet o 30%, dodatkow mają nową opcję jak napisali mi w mailu, że zabierają i odwożą samochód. kontaktowałem się na adres info@sliz.pl
z tego co się dowiedziałem nieoficjalnie to firma będzie wspierała klientów bmw i mercedesa; ponoć nawiązali kontakty z zakresu obsługi gwarancyjnej i doradztwa dla klientów premium...
Niezła kryptoreklama panie Sliż. W jednym wątku piszesz o problemie a w innym z tego samego komputera podajesz swoje dane kontaktowe, do tego w wątku odpisujesz sam sobie na posty pod inną ksywką. Dobrze, że na tym forum widać IP... szkoda gadać, takie metody...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (31 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

Wynajem długoterminowy samochodów (23 odpowiedzi)

Jakie firmy zajmujące się wynajmem długoterminowym polecacie? Nie ukrywam, że nie mam dobrych...

Solidna wypożyczalnia samochodów (15 odpowiedzi)

Jesteśmy wypożyczalnią samochodów. Charakteryzujemy się profesjonalizmem, oraz elastycznością....

do góry