Widok
AUDI i problem z gwarancją !!!!
Powoli tracę cierpliwość na serwis AUDI w gdańsku, mam stałe problemy z samochodem tj. z mocą. Auto ma pół roku, a ja średnio dwa razy w tygodniu jestem na serwisie!!!! A to czegoś zapomną, a to nie dokręcą, a to trzeba zmienić oprogramowanie, kontakt z działem techniki.
Słyszałem, że jest taka firma w trojmiescie co zajmuje się takimi sprawami, czy ktoś o niej słyszał ? chcialbym, wymienic te auto na nowe ?
\
prosze o pomoc, bo chyba zrzuce ze skarpy to auto
Słyszałem, że jest taka firma w trojmiescie co zajmuje się takimi sprawami, czy ktoś o niej słyszał ? chcialbym, wymienic te auto na nowe ?
\
prosze o pomoc, bo chyba zrzuce ze skarpy to auto
Jest taka firma. Korzystałem z usługi obniżenia kosztów przeglądów. Przy okazji załatwili mi pompę paliwa na gwarancji do passata, a auto ma już 3 lata znalazłem ich ofercie w internecie na stronie http://www.sliz.pl
i jak mówiłem tak dziś zrobiłem przegląd z tą firmą w Sopocie VW.
Dostarczyli mi oryginalne części na które mam gwarancje, bo montowane są w serwisie. Dodatkowo dostałem gwarancję w postaci darmowego holowanai na 2 lata lub 30 000 !!!! Człowiek nawet nie wiedział ze cos takiego jest
Polecam Pana Piotra mail: info@sliz.pl Rzeczowo i konkretnie
Dostarczyli mi oryginalne części na które mam gwarancje, bo montowane są w serwisie. Dodatkowo dostałem gwarancję w postaci darmowego holowanai na 2 lata lub 30 000 !!!! Człowiek nawet nie wiedział ze cos takiego jest
Polecam Pana Piotra mail: info@sliz.pl Rzeczowo i konkretnie
Sprawdzałem ofertę z tego linka http://www.sliz.pl Mam Audi A6 3.0TDI i słono płacę za przeglądy.
Dziś wysłałem zapytanie, według tej isntrukcji na stronie mogę obniżyć koszt w ASO z ich pomoca nawet o 30%, dodatkow mają nową opcję jak napisali mi w mailu, że zabierają i odwożą samochód. kontaktowałem się na adres info@sliz.pl
Dziś wysłałem zapytanie, według tej isntrukcji na stronie mogę obniżyć koszt w ASO z ich pomoca nawet o 30%, dodatkow mają nową opcję jak napisali mi w mailu, że zabierają i odwożą samochód. kontaktowałem się na adres info@sliz.pl