Widok

AUDI i problem z gwarancją !!!!

Powoli tracę cierpliwość na serwis AUDI w gdańsku, mam stałe problemy z samochodem tj. z mocą. Auto ma pół roku, a ja średnio dwa razy w tygodniu jestem na serwisie!!!! A to czegoś zapomną, a to nie dokręcą, a to trzeba zmienić oprogramowanie, kontakt z działem techniki.

Słyszałem, że jest taka firma w trojmiescie co zajmuje się takimi sprawami, czy ktoś o niej słyszał ? chcialbym, wymienic te auto na nowe ?
\
prosze o pomoc, bo chyba zrzuce ze skarpy to auto
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jest taka firma. Korzystałem z usługi obniżenia kosztów przeglądów. Przy okazji załatwili mi pompę paliwa na gwarancji do passata, a auto ma już 3 lata znalazłem ich ofercie w internecie na stronie http://www.sliz.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak mówiłem tak dziś zrobiłem przegląd z tą firmą w Sopocie VW.

Dostarczyli mi oryginalne części na które mam gwarancje, bo montowane są w serwisie. Dodatkowo dostałem gwarancję w postaci darmowego holowanai na 2 lata lub 30 000 !!!! Człowiek nawet nie wiedział ze cos takiego jest

Polecam Pana Piotra mail: info@sliz.pl Rzeczowo i konkretnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nawet nie wiedziałem, że taka firma istnieje. Mam Passata 3c :/ i niedługo kończy mi się gwarancja, a mam kilka rzeczy, które chciałbym zrobić. w końcu od tego jest gwarancja i po to zaplacilem 100 000 za samochód.

dam znać jak trwają pertraktacje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś się skontaktowałem, przeslałem numer nadwozia i działają w poniedziałek mam otrzymać wszystkie niezbedne dokumenty...zobaczymy póki co wszystko kulturalnie jak należy i orientacyjne ceny nie są wysokie
Ja juz korzystałam z tej firmy jak zobaczyłam opinię na Trójmiasto. Kobiety nie musza znać się na samochodach dla mnie wizyta w serwisie jest jak wizyta u dentysty. A tak przyjechali wzieli auto, podstawili zastępcze i wszystkim się zajeli. Brawo, że ktoś w koncu wpadł na taki pomysl!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdzałem ofertę z tego linka http://www.sliz.pl Mam Audi A6 3.0TDI i słono płacę za przeglądy.

Dziś wysłałem zapytanie, według tej isntrukcji na stronie mogę obniżyć koszt w ASO z ich pomoca nawet o 30%, dodatkow mają nową opcję jak napisali mi w mailu, że zabierają i odwożą samochód. kontaktowałem się na adres info@sliz.pl
z tego co się dowiedziałem nieoficjalnie to firma będzie wspierała klientów bmw i mercedesa; ponoć nawiązali kontakty z zakresu obsługi gwarancyjnej i doradztwa dla klientów premium...
Niezła kryptoreklama panie Sliż. W jednym wątku piszesz o problemie a w innym z tego samego komputera podajesz swoje dane kontaktowe, do tego w wątku odpisujesz sam sobie na posty pod inną ksywką. Dobrze, że na tym forum widać IP... szkoda gadać, takie metody...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Czy warto kupić używane auto w bardzo niskiej cenie? (8 odpowiedzi)

Znalazłem samochód, który mi się podoba. Specyfikacja taka, jak chciałem, przebieg w miarę niski,...

Elektryk samochodowy / diagnosta (4 odpowiedzi)

Szukam mechanika / elektryka samochodowego / diagnosty, który podłączy mi auto pod komputer i...

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (149 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...

do góry