Widok

AUTO SERV Banino

Nie polecam praca na umowę zlecenie po 12 godziń dziennie + soboty
Dodatkowa firma nie wysyła pitów i nie idzie się o nie doprosić
to ja się pytam gdzie jest
Umowa o pracę, godne warunki pracy, dobra płaca,
Jak napisze jest w ogłoszeniu
A no i firma oszukuje klientów na oleju wlewają wszystkie 10w40 czy to benzyna czy to diesel a kasuje jak z syntetyczny olej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serio tak jest bo czasem tam naprawiałem auto ale olej zawsze swój dawałem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak 1 beczka valvoline za drzwiami a te na parapecie w biurze to 99% jest otwartych i lany jest z beczki
to dobrze że dawałem swój ,mam nadzieję że lali mi ten co im dałem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oddałem tam samochód raz i więcej tego nie zrobię. Zamiast pospawać urwany tłumik, przykleili go jakimś g@#wno-klejem, po tygodniu znowu wszystko popękało, reklamacji nie uwzględnili.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rzeczywiście chyba guwno wlewają...to partacze lepiej do nich nie jeździć..zepsują ci auto i powiedzą ze to nie ich wina...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapraszam do siebie do pracy. Umowa o prace normalne godziny i dobre zarobki w Redzie. I nie oszukujemy klientów heh. 510296269
a trzeba być mechanikiem?
No właśnie

dobry z pana mechanik a od której do której pan tam pracował bo oni mają czynne od 9 -18 to daje nam 9 godzin no ale w polsce czas leci szybciej ponadto olej leja wszedzie taki sam no prosze jakas ciekawostka a moze to mechanik dostawał olej syntetyczny a wlewał klientowi co innego i dla tego go zwolnili no ale po co otym pisac przeciez to zawsze wina pracodawcy co za beznadziejny kraj ta polska .

wszystko teraz trzeba robić za tych nieudolnych pracowników, sami nawet pita niepotrafią sobie wystawić :p

jaki baran z ciebie, 9 godzin to pisze na drzwiach a ile dłużej się siedzi to tego nikt nie wie

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Własny biznes - jak się reklamować? (189 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

agencja pracy no problem- praca za granica (4 odpowiedzi)

witam :) czy ktos pracował za granica przez agencję NO PROBLEM?

do góry