Widok
i właśnie dlatego ten zawód jest spaprany przez takie idiotyczne mysśenie "... namówić klienta..." Gdzie wy parcowaliście, że tak was uczono i kazano chodzić od domu do domu ?Moje współczucia.
Umawiać się trzeba jak w każdej innej branży, gdy się coś sprzedaje.
Czy jest się przedstawicielem handlowym , czy agentem ubezpieczeniowym to telefon i odmowa od klienta jest wpisana w tę pracę.
Jeśli klient nie potrzebuje danego produktu to i namawianie nie pomoże.
Jeśli praca w branży finansów i ubezpieczeń to nie Aviva.
Umawiać się trzeba jak w każdej innej branży, gdy się coś sprzedaje.
Czy jest się przedstawicielem handlowym , czy agentem ubezpieczeniowym to telefon i odmowa od klienta jest wpisana w tę pracę.
Jeśli klient nie potrzebuje danego produktu to i namawianie nie pomoże.
Jeśli praca w branży finansów i ubezpieczeń to nie Aviva.
- agent.... kim Ty tak właściwie jesteś? chyba właśnie doradcą w Aviva skoro tak bronisz tej branży.... Może napiszesz coś więcej niż tylko te Twoje achy i ochy jakie daje ta praca..... Atakujesz osobę, która pisze,że to akwizycja bo chodzisz od domu do domu, bądź dzwonisz i szukasz klienta, któremu musisz coś sprzedać..... A jak Ty w takim bądź razie szukasz tych klientów?....
Zostałam zaproszona do Avivy na rozmowę o pracę, ale wiem jedno- na pewno nie pójdę, między innymi przez takie bzdetne odpowiedzi jak Twoje..... Zadnych konkretów, rad, wskazówek, pomocy- tylko ataki na innych ludzi wypowiadających się w temacie....
Zostałam zaproszona do Avivy na rozmowę o pracę, ale wiem jedno- na pewno nie pójdę, między innymi przez takie bzdetne odpowiedzi jak Twoje..... Zadnych konkretów, rad, wskazówek, pomocy- tylko ataki na innych ludzi wypowiadających się w temacie....
Twoje pytanie brzmiało:
Czy ktoś wie jak wygląda ta praca? W siedzibie czy w terenie? Czy ktoś wie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, warunki zatrudnienia, kasa itp?
Dostałaś odpowiedz już w pierwszej wypowiedzi czego jeszcze oczekujesz? Jakiej pomocy. Ja za ciebie decyzji nie podejmę. Więc wyluzuj się.
Ludzi wymądrzających się w temacie pracy w firmach ubezpieczeniowych jest pełno. Tylko nikt z nich nie napisze ile dal tak naprawdę od siebie. Ludzie mają tylko oczekiwania. tacy już jesteśmy.
Chcesz wiedzieć jak się pracuje w tej branży to idź na spotkanie zobaczysz co proponują. Porozmawiaj z osobami które tam pracują.
Czy ktoś wie jak wygląda ta praca? W siedzibie czy w terenie? Czy ktoś wie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, warunki zatrudnienia, kasa itp?
Dostałaś odpowiedz już w pierwszej wypowiedzi czego jeszcze oczekujesz? Jakiej pomocy. Ja za ciebie decyzji nie podejmę. Więc wyluzuj się.
Ludzi wymądrzających się w temacie pracy w firmach ubezpieczeniowych jest pełno. Tylko nikt z nich nie napisze ile dal tak naprawdę od siebie. Ludzie mają tylko oczekiwania. tacy już jesteśmy.
Chcesz wiedzieć jak się pracuje w tej branży to idź na spotkanie zobaczysz co proponują. Porozmawiaj z osobami które tam pracują.