Widok
AŻ DZIW ŻE TA FIRMA JESZCZE ISTNIEJE!!!!!!!!
Wczoraj byłam uczestniczką pogrzebu zorganizowaną przez firmę Anturium i wniosek tylko jeden: TOTALNA ŻENADA,ZERO GODNOŚCI DLA ZMARŁEGO.Zaczęło się od potwornego spóżnienia gdyż na trumnę sporo czekaliśmy.Muzyk grał,Ksiądz czekał a panów nie widać.W końcu jak się zjawili to każdy w innym stroju-ubrany jak chciał.Auto w ogóle nie nadające się do pogrzebu.Bus z wyciągniętymi siedzeniami na czas przejścia do grobu.NAJWIĘKSZEMU WROGOWI NIE ŻYCZĘ TAKIEJ OSTATNIEJ DROGI
Hmm.. ja mysle Pani Magdo ze pani nie jest wcale uczestniczka pogrzebu tylko jakas sekretarka konkurencji firmy bo z tego co sie orientuje a tez mialam pogrzeb w tym zakladzie i mysle ze jest calkiem innaczej gdyz zaklad pogrzebowy anturium jest jednym z najlepszych firm cmentarno-pogrzebowych w Trojmiescie.Tanie uslugi Pogrzebowe i wiem ze chowani byli tam wazna osoby jak np. General Brygady,skad wiem ? czytalam w gazecie trojmiasta i dla mnie pogrzeb mojej mamy byl na wlasciwym miejscu i wszystko bylo dopiete na ostatni guzik.Jestem zadowolona z usugi i zycze firmie Anturium jak najdluzszego istnienia
ANTURIUM to zakład, który podjął się pochówku w sposób skromny i godny bezdomnego, stałego pensjonariusza Bractwa Św. Alberta. Inne firmy nie chciały podjąć się pochówku poniżej 4 tys. zł. Anturium podjęło się tego o byłam uczestniczką naprawdę godnego pogrzebu. Jeszcze raz dziękuję Panu Antoniemu Wykowskiego - szefowi firmy oraz Panu Wojtkowi, który sprawował nadzór nad pochówkiem. BÓG ZAPŁAĆ!