Widok

Absolwent- opinia.

Szkołę skończyłem w tym roku i naprawdę będę miał po niej miłe wspomnienia. Na początku było bardzo dziwnie, ale proszę na to nie patrzeć bo to minie. Nauczyciele są świetni. Nie rozumiem osób, które piszą, że są do kitu i nie potrafią przekazać wiedzy. Po prostu trzeba się uczyć, nauczyciel nic za was nie zrobi, a jedynie pomoże wam wskazać drogę :) Nigdy nie miałem problemów z jakimkolwiek przedmiotem. Nawet jeśli coś mi nie wychodziło, miałem od nauczycieli wsparcie oraz pomoc. Pokochałem tutaj chemię i biologię, a to coś znaczy. Tak samo matma- pani A.K. świetnie uczy i potrafi zachęcić ucznia. Wspiera w trudnych momentach oraz świetnie mobilizuje do pracy. Matematyka to na pewno atut tej szkoły. Pani od polskiego J.M również świetna ale najbardziej wymagająca, chociaż ten przedmiot będę wspominał bardzo dobrze. Pani od historii potrafi wciągnąć w przedmiot poprzez super ciekawe opowiadanie i będę za tym bardzo tęsknił. Bezpieczeństwo też na wysokim poziomie. Nigdy nie miałem problemów i wydaje mi się, że nie mieli ich również inni. Wyposażenie też super. Sale przyjazne i wygodne. Toalety ładne i wyremontowane. Szkoła się rozwija i to na plus! Ogromnie polecam!!!
Moja ocena
Gimnazjum nr 19 kategoria:
poziom nauczania: 5

wyposażenie: 5

bezpieczeństwo: 6

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Święta prawda a w szczególności zmiana pedagog!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry