Widok
Adam - ocena
Bardzo złe rozwiązanie z płatnym parkingiem pod McDonald's, przyjechałem dziś z dzieckiem rano o 8.30 , pobrałem bilet parkingowy darmowy, dziecko nie chciało oferty śniadaniowej, przyjechaliśmy ponownie o 10:30 , kolejnego darmowego biletu nie mogłem pobrać ale mogłem zapłacić 12 zł za godzinę, pomyślałem że szybko zjemy i wyjdziemy, jak się okazało pan parkingowy obserwuje pilnie ludzi zza krzaków którzy nie biorą biletu , minęło 10 min i wychodząc do auta dostałem mandat 110zl , kiedyś ten parking był darmowy bez ograniczeń czasowych jeździłem do McDonald's 3 razy dziennie nawet , jestem poirytowany takim złym rozwiązaniem, oczywiście darmowy bilet mogę pobrać dwa razy dziennie od 00 do 12 tej i od 12 do 00. Ale jeśli jako gość restauracji mam ochotę na McDonald's o 8.30 i o 10.30 to muszę kupić bilet za 12 zł na drugą wizytę przed 12 tą. Dla czego McDonald's zgodził się na takie rozwiązanie wprowadzając obcą firmę dla parkujących, nawet jak się kupuje w drive i chce się zjeść na miejscu w aucie to trzeba pobrać bilet za parking. Według mnie pod restauracja McDonald's jest to bardzo niewygodne. A Firma Europank spółka i kolesie zarabia. Osobiście już nie skorzystam z tego Mc
Panie Adamie,
Mam wrażenie, że kwestia parkowania przy restauracjach McDonald's budzi spore kontrowersje. Sam zostałem potraktowany niesprawiedliwie: mimo że cały czas przebywałem w lokalu i korzystałem z jego oferty, otrzymałem 250 zł mandatu za przekroczenie darmowego czasu parkowania.
Taki sposób traktowania klientów jest dla mnie nie do przyjęcia. Nie zamierzam więcej korzystać z żadnej z ich restauracji. Dziwi mnie takie postępowanie w dłuższej perspektywie to po prostu nieopłacalne. Zwłaszcza że zazwyczaj odwiedzałem lokal w towarzystwie, co oznacza realną stratę kilku stałych klientów.
Cóż ich sprawa.Restauracji fast food jest dziś mnóstwo do wyboru.
Mam wrażenie, że kwestia parkowania przy restauracjach McDonald's budzi spore kontrowersje. Sam zostałem potraktowany niesprawiedliwie: mimo że cały czas przebywałem w lokalu i korzystałem z jego oferty, otrzymałem 250 zł mandatu za przekroczenie darmowego czasu parkowania.
Taki sposób traktowania klientów jest dla mnie nie do przyjęcia. Nie zamierzam więcej korzystać z żadnej z ich restauracji. Dziwi mnie takie postępowanie w dłuższej perspektywie to po prostu nieopłacalne. Zwłaszcza że zazwyczaj odwiedzałem lokal w towarzystwie, co oznacza realną stratę kilku stałych klientów.
Cóż ich sprawa.Restauracji fast food jest dziś mnóstwo do wyboru.