Widok

Adam - opinia

Zakupiłem w tej firmie "płytki ceglane" 16m2, zostały dostarczone przez właściciela w zapakowanych kartonach z zapewnieniem że w przypadku jakichkolwiek uszkodzeń wadliwy towar zostanie wymieniony. Przy montażu okazało się że połowa z tego towaru to "GRUZ" a nie płytki, właściciel zwodził przez 3 dni a następnie nie odbierał telefonów, sms-ów, maili, listów poleconych.
Moja ocena
Budex-S kategoria: Usługi remontowe
oferta: 1

obsługa: 1

jakość usług: 1

czas realizacji: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
facet kupuje cegłe rozbiórkową pocieta na płytki , a wyobrażnie ma taka mała że porażka samo to wyjaśnia ze to cegła rozbiórkowa a nie odlew gipsowy , połozył sobie na scianach a potem zada zwrotu pieniedzy hm cieszko na to słowa znaleść
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

też coś dodam od siebie

25.02.13 w Budex-s z Wejherowa zamówiłam płytki z lica cegły. Po 2 dniach dostałam paczki, a w nich środki cegieł (o wiele tańsze, dla mnie bezużyteczne). Umawiałam się mailowo na inną kwotę, przy odbiorze zapłaciłam 30 % więcej. Różnicy w kwocie pobrania właściciel firmy mi nie wyjaśnił, ale przyznał się do błędu w wysyłce: wymienimy płytki bez obaw nie ma co sie martwic w przód nie płaci pani zacos czego pani niechciała a pomyłki sie zdażaja takzwane Zycie. Napisał, że w mojej miejscowości będzie 18 marca, więc wymieni mi płytki ze środków na lico. Prosił, żeby mu się przypomnieć. Wysłałam więc sms z adresem i czekałam, jak się umawialiśmy. Nie przyjechał, nie zadzwonił. Zadzwoniłam ja - powiedział, że przyjedzie jutro. I znów nie przyjechał, nie zadzwonił. Zadzwoniłam, a on powiedział, że cegły jednak mi wyśle, nie będzie jechał. Nie wysłał. W końcu po moich kilku telefonach - oddzwonił i powiedział, że WŁAŚNIE do mnie JEDZIE i będzie za ok. 6 godzin. Kiedy znów nie przyjechał, zaczęłam się go bać. Trzeba mieć tupet, żeby tak kłamać, zwodzić, robić sobie z kogoś żarty i być tak bezczelnym. Liczyć na to, że komuś się znudzi, a sprawa rozejdzie się po kościach. Pierwszy raz spotykam się z takim podejściem do biznesu i klienta. Zupełnie to nieracjonalne, niedojrzałe, nieprofesjonalne. Ostrzegam przed firmą Budex-s i panem Darkiem T. z Wejherowa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak tylko ze szanowna pani zapomniała napisać ze kupiła aż 2 m2 normalnie szok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co ma do tego ILE kupiła?

Oszustem jesteś człowieku, jaja sobie z nich robisz, nie szanujesz ludzi. Mało tego - na dodatek zastraszasz ich. Żenujący poziom i inteligencja to poziom przedszkola - i to tez jednej z pierwszych grup.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
bo trzeba było wsadzić d*pe w auto jechać wybrac i kupić a nie człowiekowi opinie wyrabiać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sam człowieku wygladasz jak gruz , kupujesz cegłe rozbiorkową a wymagasz klinkieru , trzeba było do kastoramy jechac sobie kupic płytkie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Klienta chroni prawo konsumenckie. Następnym razem zgłaszać sprawe do rzecznika praw konsumenta, nawet jak zrobi kogoś w ciula na 5zł. Bo gościu z tego słynie. Wystarczy wpisać Budex-s w google i wyskoczy wiele prawdziwych opini na jego temat, ilu ludzi zrobił w balona. Miałem z nim do czynienia i wiem co to za człowiek, także ludzie lepiej zapłacić 3zł więcej i kupić od kogoś innego. Zaoszczędzicie nerwów i tyle :) Darek kiedy Ty zmądrzejesz? On ma bujną wyobraźnie, plecie co mu ślina na język przyniesie. Łapka w góre kto popiera. Niech to będzie przestrogą dla innych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
prawda
Gdyby chciała sobie nzbierać gruz to poszłaby na ulicę i nazbierała. Ty sprzedajesz, ona płaci więc wymaga !!! Nie na miejscu jest Twoje zachowanie, tak kokosów nie zbijesz. Nigdy na skróty, zawsze prosto do celu a osiągniesz sukces. Na pewno nie cwaniactwem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na szczęście "tylko" próbowałam kupić u tego Pana cegły, chciałam nawet żeby mi je ułożył na ścianie. Niestety pomimo trzy-krotnego umawiania się na konkretny termin i godzinę nikt do nas nie przyjechał. Dodam, że nie były to 2 m kw., a kilkanaście. Na początku Pan przepraszał i tłumaczył, że zapomniał, ale potem przestał odbierać telefon.
Ostrzegam przed tą firmą, jest nierzetelna i niesłowna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kobieto zastanów sie co piszesz
Ostrzegam przed tym człowiekiem, wygląda jak cygan i tak też się zachowuje...

po pierwsze nigdy płytki nie były sprzedawane przez ta firmę w kartonach po drugie wymiana płytki czy oddanie nigdy nie stanowiło problemu po uprzednim uzgodnieniu jako firma współpracująca z ta firma polecam , a pan jak nie ma co robić niech sobie znajdzie zajęcie a nie oczernia ludzi to świadczy o panu
do góry