Adammoto

Warsztaty samochodowe

Gdynia, Gen. Józefa Unruga 111

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ocena wątek zamknięty Pan Adam profesjonalnie podchodzi do pracy . Zostal mi polecony przez inna...
~Michal
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 marca 2018

Wiedzą co robią ... wątek zamknięty Mój kolejny motocykl, więc kolejna wizyta w warsztacie Adammoto. Zrobił co...
~kriss
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 października 2017

Niesłowny wątek zamknięty Kiedys Pan Adam naprawił mi motocykl i zastrzeżeń nie miałam. Niestety drugi...
~Klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lipca 2017

Najlepszy warsztat !! wątek zamknięty Najlepszy serwis motocyklowy ! Nowe opony + wymiana wyniosły mnie taniej niż...
~Maciek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 marca 2013

Brak szacunku wątek zamknięty Ja nie polecam, pojechałem z moim moto na przyczepce i chodziło mi o zakucie...
~Marcin
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 czerwca 2012

Warsztat godny polecenia! wątek zamknięty Oceny mówią same za siebie. Oby tak dalej Panie Adamie. Na pewno jeszcze...
~MK
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2011

polecam wątek zamknięty Serwis godny polecenia, ciągły kontakt podczas serwisu co i jak idzie...
~Adam
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 marca 2011

POLECAM wątek zamknięty Chłopaki mocno znaja się na swojej robocie POLECAM
~homer
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2010

dziękuję wątek zamknięty Po długich poszukiwaniach dobrego mechanika do pierwszego sprzęta mojej pani,...
~CBR 125RR
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2010

Maciej Zelgert - opinia wątek zamknięty Super warsztat nic dodać nic ująć. Polecam w 100%
~Maciej Zelgert
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2009

Naprawdę dobry warsztat wątek zamknięty Już kilkakrotnie odwiedzałem warsztat Adammoto. Za każdym razem wszystko było...
~WK
-

dodano: 8 lipca 2009

Solidna firma wątek zamknięty Przegląd przed sezonem wykonany w terminie. Fachowość na wysokim poziomie....
~andyk
-

dodano: 8 kwietnia 2009

obsługa wątek zamknięty obsługa na najwyższym poziomie. nie spotkałem się jeszcze w żadnym z...
~klient
-

dodano: 31 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

13

wątków

do góry