Widok

Adapter

czy ktoś w Was posiada lub wie gdzie kupić adapter do tarczówki IS2000 - > postmount, najlepiej produkcji szimano? w czasach kiedy jedynym hamulcem szimanowskim był XT robili taki adapter specjalnie do widelcow manitou i sprzedawano toto z tarczą 170mm. Czy istniały inne takie adaptery na tarcze 160, 180, 195 itd? Czy teraz ktoś produkuje takie przejściówki? Poza A2Z... widziałem ten produkt, czerwony był, z kawałka blachy :/ precyzja i jakośc wykonania rodem z prowincjonalnej, średniowiecznej kuźni...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w MK w sopocie maja duzy wybor adapterow, ja dostałem tam swoj "wymarzony" do manitou
hihihi, problem w graku komnpatybilności adapterów i mocowań z jednego standardu, hihihi :)
jak nie znajdziesz w sklepach to zajrzyjna Politechnike gdanska :) .. na wydziale mechanicznym na dole masz obrobke skrawaniem :) ..mysle ze za jakas nieduza kase koles ci bez problemu taki zrobi :) .. musisz tylko znac wymiary :) i mysle ze wyjdzie taniej :)
pozdrawiam
studenci zrobią Ci tam wszystko za browarka
o lOl :D naprawde wszystko na browara???
no bez przesady:> hehe
chociaz moze naprawde "wszystko", trzeba by sie chyba spytac jakiegos studenta politechniki co zrobią za jedno piwo
do góry