Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Adam Kolasa - ocena W sprawie o rozwód z nieorzekaniem o winie, jak najbardziej polecam...
~Adam Kolasa
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 lutego 2025

Maja i Dariusz Smentek - ocena Polecamy współpracę z Panią Mecenas Anną Kopycką-Dziaduszewską . Ogromna...
~Maja i Dariusz Smentek
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 24 maja 2024

Karolina - opinia Dzięki Pani Adwokat na każdej rozprawie, czułam się spokojniejsza. Zawsze...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 maja 2023

Wioleta. W. - opinia Pani Mecenas Anna Kopycka - Dziaduszewska jest osobą godną polecenia i...
~Wioleta. W.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 marca 2023

Katarzyna - opinia Pani Mecenas Anna Kopycka-Dziaduszewska jest osobą godną polecenia każdemu,...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 marca 2023

ania - opinia wątek zamknięty Polecam z całego serca najlepszy adwokat, Pani Ania zawsze odpowiada na każde...
~ania
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 lutego 2023

Karolina W. - opinia wątek zamknięty Do Pani mecenas trafiłam z polecenia . Jestem bardzo zadowolona z usług jakie...
~Karolina W.
-

dodano: 1 lutego 2023

anna - opinia wątek zamknięty Bardzo kompetentna Pani prawnik. Zawsze skora do pomocy. Wszystko cierpliwie...
~anna
-

dodano: 27 czerwca 2022

Paweł - opinia wątek zamknięty Polecam! Rzeczowa, fachowa, wytrwała, skuteczna.
~Paweł
-

dodano: 15 marca 2022

B - opinia wątek zamknięty Przemiła osoba. Kompetentna a przede wszystkim zawsze chętna do pomocy. Nie...
~B
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 16 lutego 2022

Sandra - opinia wątek zamknięty Osoba malo kompetentna , nie mila przerywala rozmowe, niediinformowana ....
~Sandra
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 6 lipca 2021

J. - opinia wątek zamknięty Bardzo skuteczny prawnik o dużej wiedzy, świetnie orientujący się w sytuacji...
~J.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 2 lutego 2021

Ewa - opinia wątek zamknięty Kompletna i profesjonalna pomoc prawna. Niesamowita zaangażowanie,...
~Ewa
-

dodano: 2 lutego 2021

Marcin - opinia wątek zamknięty Wizyta u Pani Anny okazała się bardzo pomocna. Nie było pytania na które nie...
~Marcin
-

dodano: 22 stycznia 2021

Ewelina - opinia wątek zamknięty Pani mecenas rzetelnie podchodzi do pracy. Zajęła się moją bardzo trudną...
~Ewelina
-

dodano: 21 stycznia 2021

Marta Kuroszczyk - opinia wątek zamknięty Z usług Pani adwokat korzystałam już parokrotnie. W sprawie rozwodu oraz...
~Marta Kuroszczyk
-

dodano: 12 stycznia 2021

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Pani Aniu, Dziękuję. Żałuję, że tak późno się spotkaliśmy.. Super że Pani...
~Krzysztof
-

dodano: 12 stycznia 2021

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Trafiłam do pani mecenas z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Pani Anna...
~Agnieszka
-

dodano: 8 stycznia 2021

anna.sledzk - opinia wątek zamknięty Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową w sposób bardzo profesjonalny...
~anna.sledzk
-

dodano: 26 listopada 2020

Joanna D. - opinia wątek zamknięty Pani Anna Kopycka-Dziaduszewka jest kompetentnym, rzetelnym z ogromnym...
~Joanna D.
-

dodano: 18 listopada 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry