Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alicja - opinia wątek zamknięty Pani Agnieszka to cudowna i bardzo miła Pani adwokat, która pomogła mi nie...
~Alicja
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 stycznia 2022

Anna W. - opinia wątek zamknięty Pani Mecenas prowadziła dla mojej rodziny siedem bardzo skomplikowanych spraw...
~Anna W.
-

dodano: 23 czerwca 2021

Hanna - opinia wątek zamknięty Pani Agnieszka jest bardzo kompetentna w swojej branży. Dzięki jej...
~Hanna
-

dodano: 7 maja 2021

Wiesława - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolona z doradztwa i miłej obsługi
~Wiesława
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 12 listopada 2020

E. Cz - opinia wątek zamknięty Pani Agnieszka to profesjonalistka! Współpracuje już z Panią mecenas rok...
~E. Cz
-

dodano: 7 lipca 2020

Wioletta - opinia wątek zamknięty Pani mecenas jest bardzo kompetentna i skuteczna. Od początku czułam, że moja...
~Wioletta
-

dodano: 30 czerwca 2020

Ada - opinia wątek zamknięty Pani Mecenas to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Na pierwszym...
~Ada
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 grudnia 2019

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam korzystanie z usług Pani Piórkowskiej- Pancerz. Przekazałam...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 listopada 2019

Szczerze polecam wątek zamknięty Polecam Pana adwokata Wojciecha Pancerza. Pan Wojciech pomógł mi odstąpić od...
~Hanna J
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 lipca 2019

Polecam - sprawa rozwodowa + alimenty wątek zamknięty Pani Agnieszka prowadziła moją sprawę rozwodową. Wykazała się dużym...
~Mac
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 czerwca 2019

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Z całego serca polecam! O kancelarii Pani Piórkowskiej - Pancerz...
~Bartek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 lutego 2019

Polecam wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam Pania Agnieszkę. Jest osobą bardzo zaangażowaną,...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 listopada 2018

Sprawa komplikowana wątek zamknięty Polecam Pania Mecenas jest sumienna osoba,oddana do konca sprawie.Nie...
~Aneta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 listopada 2018

Odrzucenie spadku wątek zamknięty Nasza sprawa była bardzo trudna i mogło by się wydawać że jest nie do...
~Kamila
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 października 2018

Polecam wątek zamknięty Moim adwokatem w sprawie rozwodowej i w sprawie o podział majątku był Pan...
~Małgorzata Pokryfka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2018

Skuteczna pomoc prawna wątek zamknięty Polecono mi Kancelarię Adwokacką Adwokata Agnieszki Piórkowskiej - Pancerz....
~Paweł Wilkowski
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2018

Alimenty wątek zamknięty Witam Zdecydowanie Polecam Panią Mecenas Agnieszkę Piórkowską Pancerz. Duża...
~Bartas
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 listopada 2017

Kris wątek zamknięty Pani mecenas Agnieszka była moim adwokatem z polecenia Byłem pozytywnie...
~Kris
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

Polecam wątek zamknięty Do P. Agnieszki Piórkowskiej - Pancerz trafiłam z polecenia i nie zawiodłam...
~KD
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 czerwca 2017

Polecam wątek zamknięty Moją sprawą zajmował się Pan Mecenas Wojciech Pancerz. Była to bardzo trudna...
~Basia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 maja 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry