Affidea

Prywatne kliniki Przychodnie, poradnie NFZ USG

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
tragedia - ocena "System nie dziala." Logowanie na stronie nie działa. Infolinia nie pomaga....
~tragedia
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Natalia - ocena Panie w recepcji nie powinny pracowac z ludźmi nikomu nie polecam. Podeszłam...
~Natalia
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 8 listopada 2024

Karolina - ocena Jestem pod ogromnym wrażeniem! Umawiałam wizytę na cito i dostałam termin na...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 20 września 2024

Michał - ocena Bardzo miła atmosfera ,profesjonalne podejście do pacjenta ,szybko ,terminowo...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 maja 2024

Asia - ocena Polecam placówkę Affidea Metropolia. Bardzo profesjonalna obsługa...
~Asia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 maja 2024

Pacjent - ocena Nie polecam, czekam już piąty tydzień na opis badania, który jest dla mnie...
~Pacjent
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 grudnia 2023

Autor - ocena Niestety niektórzy pielęgniarki nie mają żadnego szacunku do osób z Ukrainy((...
~Autor
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 września 2023

Leo - ocena Kategorycznie odradzam wykonywanie rezonansu w tej placówce, a podejrzewam,...
~Leo
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 września 2023

Monika - ocena no cóż obsługa miła, ale czas oczekiwania na wynik - masakra - miało być 14...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 września 2023

M.k - opinia Szybkimi sprawnie
~M.k
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 września 2023

Ania - opinia wątek zamknięty Bardzo miłe miejsce. Przemiłe panie w rejestracji i profesjonalna obsługa. Z...
~Ania
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 31 marca 2023

Ewa Paszkiewicz Juszczak - opinia wątek zamknięty W dniu dzisiejszym miałam wykonywane badanie- rezonans magnetyczny głowy w...
~Ewa Paszkiewicz Juszczak
-

dodano: 25 listopada 2022

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Masakra! szkoda czasu i pieniędzy, na wynik czeka się bardzo długo , u mnie...
~Agnieszka
-

dodano: 15 listopada 2022

Mirosław - opinia wątek zamknięty Badanie rezonans magnetyczny jamy brzusznej . Opis wykonany nie pokrywa się...
~Mirosław
-

dodano: 6 października 2022

Patrycja - opinia wątek zamknięty Nie szanują klienta, obsługa okropna, nie polecam ani trochę. Na wynik czeka...
~Patrycja
-

dodano: 22 września 2022

Iza - opinia wątek zamknięty Odradzam. Zapewniano mnie, że opis badania będzie maksymalnie w przeciągu 11...
~Iza
-

dodano: 7 lipca 2022

Kamila - opinia wątek zamknięty Nie! Nie! Nie! Najgorsze miejsce affidea gdańsk. szkoda że wcześniej tego nie...
~Kamila
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 2 lutego 2022

Lusia - opinia wątek zamknięty Badanie wykonane prywatnie,niestety na opis czekałam bardzo długo-3...
~Lusia
-

dodano: 23 września 2021

Iwo - opinia wątek zamknięty Bardzo długo trzeba czekać na opis ....brak kontaktu z placówką....tel. tylko...
~Iwo
-

dodano: 6 lipca 2021

Antonio D - opinia wątek zamknięty Nie polecam wykonywania jakichkolwiek badań w Affidea. Na dziś wyznaczony...
~Antonio D
-

dodano: 22 czerwca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry