Widok

Afrykamera 2009

Afrykamera 2009 Temat dostępny też na forum:
4. Odsłona objazdowego Festiwalu Filmów Afrykańskich Afrykamera. Najciekawsze filmy czarnego lądu od klasyki po dzieła współczesne, dokumenty o charakterze społeczno-kulturowym i szeroka promocja kultury afrykańskiej w postaci pokazów slajdów, odczytów poezji, debat społecznych i kultu-rowych oraz koncertów. Ukazując ciekawych i docenianych artystów pragnie promować to, co najwartościowsze na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

organizacja

w tym roku filmy naprawdę były dobre (w większości) ,ale niestety organizacja zawiodła. Opóźnienia projekcji, bo "filmy właśnie do nas jadą", albo problemy z napisami (niedostosowane, albo ich brak) na pewno kilka osób zirytowały. Wydaje mi sie,że lepiej nie robic Afrykamery prawie jednocześnie w kilku miastach, bo wtedy wszystko odbywa sie "na wariata". A po co?Ja w przyszłym roku na Afrykamerę na pewno wybiorę się znowu, ale mam nadzieję,że tych "wpadek" bedzie mniej. powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Koncert Gosi Andrzejewicz (32 odpowiedzi)

Już 14 marca naszą scenę rozgrzeje jedyna i niepowtarzalna Gosia Andrzejewicz!O Artystce: Gosia...

Pizza Monday w Olivia Star | Świętujemy poniedziałki #2za1 (5 odpowiedzi)

Od teraz każdy poniedziałek w Olivia Star to prawdziwe święto! Zaczynamy nowy tydzień z przytupem...

Marek Dyjak (6 odpowiedzi)

Marek Dyjak to od wielu lat jedna z najbardziej nietuzinkowych postaci polskiej sceny muzycznej....

do góry