Widok
Afrykańska przygoda
Opinie do spektaklu: Afrykańska przygoda.
Mariola Fajak-Słomińska Afrykańska przygoda Spektakl przygotowany specjalnie dla najnajów, czyli najmłodszych widzów teatralnych, w wieku od pół roku do 4 lat. Jacuś we śnie przenosi się na Czarny Ląd. Spotyka tam żyrafę, małpy, słonia, z którymi przeżywa wspaniałe przygody. Chłopczyk, choć nie umie mówić, doskonale daje sobie radę - dzięki odwadze i radosnemu usposobieniu. Małe dzieci z ...
Przejdź do spektaklu.
Mariola Fajak-Słomińska Afrykańska przygoda Spektakl przygotowany specjalnie dla najnajów, czyli najmłodszych widzów teatralnych, w wieku od pół roku do 4 lat. Jacuś we śnie przenosi się na Czarny Ląd. Spotyka tam żyrafę, małpy, słonia, z którymi przeżywa wspaniałe przygody. Chłopczyk, choć nie umie mówić, doskonale daje sobie radę - dzięki odwadze i radosnemu usposobieniu. Małe dzieci z ...
Przejdź do spektaklu.
Pomysł świetny, szkoda tylko, że w ferie
Jako mama 2-latka - cieszę się bardzo i wybiorę się na pewno. Jako mama 7-latka żałuję, że w ferie Miniatura gra repertuar dla najmłodszych. Liczyłam, że wybierzemy się ze starszym w tygodniu na jakiś spektakl - w tygodniu jest dużo wdzięczniejsza widownia. W ogóle mało atrakcji na ferie w tym roku.
Bylam z 6-letnia coreczka, jednak jest to sztuka dla bardzo malych dzieci...
muzyka fajna, zabawki, usmiechniete twarze aktorów.Podoba mi sie pomysl z poduszkami dla dzieci. W Plamie jest tak juz od dawna :) - tam tez jest bardziej na luzie, ze tak powiem;). W Miniaturze panie z obslugi bardzo zestresowane,jak maluch jakis przekroczy granice "dlugiej dzdzownicy", czyli sceny. Mimo wszystko polecam :)
Wow, ja to mam szczęście
Wnuczek brał udział w tym przedstawieniu Miniatury w Barcelonie. Fotki z tego wydarzenia oczarowały rodzinę. Okazało się, że spektakl jest nadal w repertuarze, w siedzibie teatru. Tworzy się silna grupa, wielu chętnych, bo wnuczek zwerbował rówieśników. W tym wieku i już parcie?