Dramatycznie i skandalicznie pod każdym względem!!!!NIe polecam!!!I nie będę tu gołosłowna. Umówiłam pierwszą wizytę z moim niespełna 2, 5 letnim synkiem. Upewniłam się czy tak małe dziecko będzie mogło być tu pacjentem i ile będzie kosztowała wizyta adaptacyjna. Uzyskała potwierdzenie i informację, że to koszt 70 zł. Przyszłam nieco wcześniej, żeby synek mógł się oswoić i już na dzień dobry poinformowano mnie, że jest opóżnienie uwaga 45 min. Podkreślam, że synek ma 2 latka i to miała byc pierwsza wizyta. W końcu przyjmują nas dwie inne panie doktor, które kompletnie nie są do tego przygotowane. Odbywa się cyrk i na wejściu upominanie synka, który płacze itd. Potem wchodzi kolejna Pani doktor, w między czasie kolejne osoby zaglądają do gabinetu. Cyrk trwa nie ma żadnego zajrzenia do buzi. Po czym Pani doktor każe zabrać innej Pani synka z pokoju!!!Oczywiście nie ma o tym mowy, więc jesteśmy wyprowadzeni do gabinetu gdzie robi się zdjęcia i tam uwaga!!! Pani doktor w skandalicznych warunkach, bo co chwila ktoś wchodzi i pyta o coś daje mi wskazówki tego typu, iż powinnam zaszyć piżamkę na rączkach synka, bo nie może ssać palca!!!!!!!!!!!!!! A w zasadzie

wypowiedź zmoderowana ( 2021-06-08 07:07:08)