Widok
Nie używałem tego konkretnego modelu,ale obowiązuje zasada,że opony tej renomowanej firmy należy oglądać szczególnie dokładnie,bo zdarzają się w nich błędy fabryczne.Niekiedy dopiero po założeniu i nadmuchaniu widać,że coś jest nie tak,tzn.z jednej str.jest wyższa,a z drugiej bardziej płaska.Należy to sprawdzić zaraz na początku,zanim się pojedzie,bo wtedy można jeszcze wymienić w sklepie.
IMHO swietna opona slick za ta cene (13 zl ;) zrobilismy w tym roku z kumplem rundke 3 kkm po Szwecji/Norwegi ( http://skandynawia2003.prv.pl - nie ma jak autoreklama ;) na nich. swietnie trzymaja sie drogi, nawet na mokrym asfalcie, szuter niestraszny, maja w miare niskie opory toczenia. jest tylko jedno ale... po okolo 2,5 kkm opony na tyle obciazonym sakwami poprzecieraly sie.
Witam.. mam pytanko.. co to za opony IMHO ?? to jest nazwa firmy czy jeden z modeli? Sam sie przejechałem na swoich oponach jak zaczely pokazywac sito po paru setkach,,, a skoro juz sie reklamujemy :)) to reklamujemy,,, www.dania2003.prv.pl - my rowniez popedalwalismy, tylko ze nie na polnoc a raczej na zachod.