Widok
Agata Meble Olewa kontakt z klijentem.
Zamówielem meble w salonie w Gdańsku na przywidzkiej. Co do obsługi w salonie nie mam zastrzeżeń, irytacja zaczęła się przy próbie odebrania zakupionych mebli. Tam po prostu nikt nie odbiera żadnego telefonu. Wydzwaniam cały dzień co 15-30 min. na telefonu do transportu 58 728-27-85 i nikt nie odbiera, dostałem też telefon komórkowy do transpotru, ale ten jest albo zajęty albo tez nikt go nie odbiera! Drugi dzień zajęło mi wydzwanianie do działu kas 58 888-12-42 aby dowiedzieć się czy przelew dotarł (około 20 prób prze 4h) i nic, mają klijentów gdzieś! Spróbowałem więc dodzwonić się na telefon informacji ogólnej 58 888-12-00 (10 prób) też nikt nie odbiera! Ręce opadają, cały dobry obraz firmy zbudowany przez panią, która sprzedała nam narożnik legł w gruzach. Jestem tak zirytowany na tą firmę że napewno tam nie wrócę i nikomu ich nie polecę, będę wręcz odradzał. Szkoda nerwów.
I na dodatek te ceny transportu?!!! To już taniej wynająć taxi bagażówkę! To chyba jedyna firma gdzie im więcej klijent wydaje pieniędzy tym więcej musi zaplacić za transport?! Co za geniusz marketingu wymyślil taką strategię zachęcania do większego zakupu?
Zażyczyli sobie 108zł za transport w odległości 15min. od salonu?! Do tego pewnie łądują towar dla 5 klijentów i od każdego biorą po 100, mimo że robią jeden kurs! Żyła złota!
I na dodatek te ceny transportu?!!! To już taniej wynająć taxi bagażówkę! To chyba jedyna firma gdzie im więcej klijent wydaje pieniędzy tym więcej musi zaplacić za transport?! Co za geniusz marketingu wymyślil taką strategię zachęcania do większego zakupu?
Zażyczyli sobie 108zł za transport w odległości 15min. od salonu?! Do tego pewnie łądują towar dla 5 klijentów i od każdego biorą po 100, mimo że robią jeden kurs! Żyła złota!