Widok

Agata Meble - jakie zarobki; warto?

Hej

Pracuje/ował ktoś w tej firmie? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jak atmosfera? Czytałam dużo negatywnych opinii. Az tak zle jest?

Warto zainteresowac się praca w tej firmie?

Czekam na Wasze opinie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo ciekawe meble - i takie do domu, i takie do biura - znalazłam ostatnio w sklepie internetowym http://tonzes.com/mebelpl.htm rzućcie okiem, fajne, nowoczesne, oryginalne meble :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, dostęp do tego ma tylko i wyłącznie pracownik Działu Ratalnego w salonie
Witam
Mam pytanie czy kazdy pracownik ma robiony dostęp do systemów ratalnych -bankowych aby sprzedawac ?
Witam.Byłem pracownikiem tej firmy. Zostałem zwolniony bez podania przyczyny. Nie polecam tu pracy jako pracownik ani robienia tu zakupów. Paczkami z meblami rzuca się na tempo więc w środku może być miazga....
Castorama 3100 brutto na start plus 13 i 14 oraz premie kwartalne

Cześć. Czy nadal pracujesz w Rumii w Agacie?
Proszę o info
Markecie podstawa to 2200 brutto plus premia,można ?można
Co do atmosfery się zgodzę zwłaszcza widać pogardę dla zwykłego pracownika np. magazynowego. W Gdańsku jak mnie przyjęli i zanim dali szafkę rzeczy trzymałem w biurze. Przebralem się w ubranie robocze to pracownicy biurowo obrzucili mnie takim godnym pożałowania wzrokiem do tego szyderczy śmiech. Za granicę to jest nie do pomyślenia tam jednak kultura pracy jest inna na wysokim poziomie. Nie dziwię się że wszyscy z tego kraju uciekają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też tak myślę. Poszedłem pierwszy raz do pracy i stałem jak czub bo nikt mnie nie chciał przeszkolic. Stroili do tego miny jak ciocie niewydymki, a za regalami gadali - co za zje**nego do nas przysłali. Atmosfera do bani po pierwszym dniu pracy wracasz do niej jak na szafot. I to ma być zgodne z polityką antymobbingową zakładu u Niemca czy Holendra zaraz by wylecieli z roboty. I te pytania na temat tego czy mam żonę i dzieci, przyjaciół i doklejanie łatki "pedzia" chory nie tolerancyjny naród. Oblapywali się między sobą i mówili że to u nich w zakładzie normalne. Do tego robota 10 godzin dziennie zamiast deklarowanych 8, a do pracy trzeba dojechać 2 godziny środkami transportu publicznego. Rozczarowany jestem po powrocie do Polski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba Ty bo ja rypie po 10.

każdy może złożyć skargę do PIP podać co siĘ dzieje złego w firmie , Uzasadnić i zastrzeć prawo by nie ujawniali twoich danych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W ramach sprostowania - Twój mąż zarabia najniższą krajową , cała reszta tej pensji to prowizja, która nie jest żadną łaską ze strony pracodawcy.
Problem polega na tym, że jeśli Twój mąż musiałby pójść na dłuższe zwolnienie lekarskie to zgodnie z prawem otrzymuje wypłatę od kwoty zasadniczej czyli od najniższej krajowej. Faktycznie rewelacyjna firma
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak się komuś niechce robić to nigdzie nie będzie mu się podobać a za darmo kasy nikt wam nie da mój mąż od ponad roku pracuje w Agata meble zarobki w miarę 3300 na rękę do ponad 4tysie netto z kilkoma nadgodzinani więc spoko moim zdaniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Coś tu nie gra, przecież najniższa krajowa w 2017 to 2000 zł brutto

Oni się po prostu "rozwijają" :P

i pewnie wlasnie dlatego wiszą cały czas ogłoszenia że zatrudniają :p

Każdy pracuje za tyle na ile zasługuje. Nie ma nigdzie obowiązku i przymusu... jeśli chcesz zarobić - starasz się to i z czasem pensja rośnie. Na pracę się nie narzeka tylko ją zmienia. Dla mnie sprawa jest oczywista - chcę pracowąć w salonach agaty - pracuję - mam z tym problem to się zwalniam i idę na 500+
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

komus sie chyba cos pomylilo

Dokladnie tak, w rumii 1800 brutto plus zasada premii, oczywiscie na premie nie ma co liczyc :D Praca tylko zeby sie gdzies zaczepic, nie polecam

Nikt nie zna Twojej koleżanki ani tym bardziej nie wie ile tak naprawdę zarabia, ale chyba zdecydowana większość spotkała się z wiszącymi miesiącami ofertami pracy na te same stanowiska na które nikt się nie zgłasza bo każdy wie że w Agacie meble nic dobrego ich nie czeka.

Inne tematy z forum Praca

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

do góry