Widok

Agata Meble - jakie zarobki; warto?

Hej

Pracuje/ował ktoś w tej firmie? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jak atmosfera? Czytałam dużo negatywnych opinii. Az tak zle jest?

Warto zainteresowac się praca w tej firmie?

Czekam na Wasze opinie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Umowa o pracę, wczasy pod gruszą plus wszelkie premię od sprzedaży jak najbardziej mam zagwarantowane z tą małą różnicą że aby sprzedawca Agaty meble mógł dostać choćby równowartość mojej podstawy musi się na prawdę dobrze napocić. Z dodatkowych plusów - mnie nie straszą tajemniczym klientem, nie mam co chwilę audytów, pracuje z inteligentnymi ludźmi którzy nie podkradają mi klientów a na dodatek nie muszę ubierać się w nędzną koszulę uszytą z tego co spłynęło Gangesem ( dla niedorozwiniętych pracowników biura Agaty meble taka bardzo zanieczyszczona rzeka przepływająca m.in przez Indie)
Warto chcieć więcej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
He, he. Ciekawe dlaczego ludzie często pytają o pracę w Agacie...To jedna z nielicznych, która daje umowę o pracę, wczasy pod gruszą itp Masz wszystkie przywileje jakie daje ci taka umowa. czego więcej chcieć? Siedziec i nic nie robić? Hmmm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W każdym normalnym w którym sprzedawca nie jest traktowany jak śmieć. Obóz pracy Agata meble nie zalicza się do takich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A powiedz mi w jakim innym sklepie sprzedawcy siedzą sobie jak klient coś ogląda, no daj przykład proszę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wprost cudownie pozwalają Ci usiąść z klientem podczas prezentacji tkanin lub spisywania zamówienia - jakże Wam ludziom o małym rozumku niewiele potrzeba :) a jak nie ma klienta to jak Ci się stoi na baczność tudzież lata ze szmatą jak ostatni murzyn wyrobnik? I jeszcze nie zabrali Ci premii..rewelacja:) Choć chciałbym zauważyć że słowo "jeszcze" jest w tym wypadku kluczowe:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co ty piszesz... ja normalnie siadam z klientem przy stoliku obok którego stoją meble które wybrał klient i za nim nie załatwię sprawy nie wstaje w ogóle. Nie wypisuj bzdur, bo az tak źle nie jest. kto chce pracować ten doceni co nam pracodawca oferuje, aaa no i jeszcze nikt mi premi nie zabrał w ogóle..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ogólnie jest super fajnie kolorowo jak na końcu azerbejdżańsko-izraelskiej tęczy aczkolwiek jest kilka minusów:
- Pracujesz z opóźnionymi w rozwoju ( nikt normalny nie będzie pracował za najniższą krajową)
- Każą Ci sie ubierać jak Ci niedorozwinięci pracownicy ( śliczna czerwona koszula z Malezji)
- Niedorozwinięci pracownicy będą zabierać Ci klientów bo tak im kazali ( są za głupi żeby się sprzeciwić)
- Część niedorozwiniętych pracowników się nie myje i śmierdzi - Ty też możesz na takich trafić
- nie wolno Ci usiąść przez pełne 10 godzin
- każą Ci płacić za pomyłki w zamówieniu
- szczują Cię tajemniczym klientem
- zabierają premię jeśli podczas audytu znajda krzywo wiszący plakat
- jesteś sprzątaczem
- w tej firmie jesteś zwykłym zerem - uświadom to sobie

Jesli tylko jestes w stanie zaakceptować te drobne niedogodności już teraz składaj swoje CV do salonu na nic niewartego wyrobnika popychadło ( czyt. sprzedawca) który za urągające godności pieniądze będzie z uśmiechem na ustach sprzedawał mebelki
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
W toalecie nawet do własnej dyspozycji jest odświeżacz do powietrza - no to mi się podoba. I papieru szarego nie ma a jest taki ten cudowny, fantastyczny rumiankowy. No i ten express do kawy - no poezja, no mówię wam. I ściany pięknie odmalowane. No super - naprawdę... A zimą grzejniki ciepłe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zarobki całkiem dobre.Do dyspozycji pracowników jest aneks kuchenny, lodówka, ekspres do kawy. Praca w miłej atmosferze z inteligentną kadrą zarządzającą,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie to się podoba to, ze mam normalną umowę o pracę, wcześniej tylko na śmieciówkach jechałam a teraz pewne poczucie stabilizacji mam.
Warto, w salonie jest miła atmosfera, aż pracować się chce. pracowników też trakują poważnie, zarobki całkiem przyzwoite, mnie ta praca odpowiada jak najbardziej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale ci się chyba wątki pomyliły - tu piszemy o zarobkach a nie o jakości mebli....
Meble z tego salonu nie mają konkurencji,są terminowi i elastyczni wszystko co kupiłem otrzymałem w terminie i nie mam żadnych zastrzeżeń jeśli idzie o jako,śc
hej,
w naszym salonie jest mega personel, oby każdy był tak pomocny i miły, aż rozmawiać się chce, człowiek nabiera zaufania do ludzi i spokojnie zamawia to co obsługa zaproponuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
No i zapomniałam dodać że pracujemy po 8 h jak normalni ludzie ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Umowa o prace od samego początku, najpierw okres próbny, później na okres tymczasowy 1 roku itd.
Niestety najniższa krajowa + premie sprzedażowe
Atmosfera zależy od ludzi to oni budują i tworzą aurę swojej pracy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ciekawa teza szkoda, że mija się z prawdą.
Owszem było kiepsko za czasów "pani" dyrektor ale te czasy odeszły do lamusa.
Ktoś kto to pisze chyba żałuje, że go zwolnili :/
Pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak kupowałam u nich meble kuchenne to obsługa nie narzucała się, spokojnie odpowiadała na nasze pytania, ale nie zauważyłam żeby była nachalna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaj nazwę choć jednej firmy, która sprzedawcę zatrudnia od kwoty 3000 brutto ?
Ja pracuję już ponad 4 lata jako koordynator w jednym ze składów budowlanych i u mnie na "dzień dobry" proponują sprzedawcy 2200 brutto + 100 netto na pranie per miesiąc...
sama mam 3300 brutto...więc nie ukrywam,że chętnie zmienię...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracuje w Agata meble w Krakowie od grudnia, mam umowę o pracę od pierwszego dnia i 2800 zł podstawy jako magazynier, po awansie na starszego magazynier dają 3300 brutto, wychodzi 2400 na rękę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

do góry