Widok
Umowa o pracę, wczasy pod gruszą plus wszelkie premię od sprzedaży jak najbardziej mam zagwarantowane z tą małą różnicą że aby sprzedawca Agaty meble mógł dostać choćby równowartość mojej podstawy musi się na prawdę dobrze napocić. Z dodatkowych plusów - mnie nie straszą tajemniczym klientem, nie mam co chwilę audytów, pracuje z inteligentnymi ludźmi którzy nie podkradają mi klientów a na dodatek nie muszę ubierać się w nędzną koszulę uszytą z tego co spłynęło Gangesem ( dla niedorozwiniętych pracowników biura Agaty meble taka bardzo zanieczyszczona rzeka przepływająca m.in przez Indie)
Warto chcieć więcej :)
Warto chcieć więcej :)
Wprost cudownie pozwalają Ci usiąść z klientem podczas prezentacji tkanin lub spisywania zamówienia - jakże Wam ludziom o małym rozumku niewiele potrzeba :) a jak nie ma klienta to jak Ci się stoi na baczność tudzież lata ze szmatą jak ostatni murzyn wyrobnik? I jeszcze nie zabrali Ci premii..rewelacja:) Choć chciałbym zauważyć że słowo "jeszcze" jest w tym wypadku kluczowe:)
Co ty piszesz... ja normalnie siadam z klientem przy stoliku obok którego stoją meble które wybrał klient i za nim nie załatwię sprawy nie wstaje w ogóle. Nie wypisuj bzdur, bo az tak źle nie jest. kto chce pracować ten doceni co nam pracodawca oferuje, aaa no i jeszcze nikt mi premi nie zabrał w ogóle..
Ogólnie jest super fajnie kolorowo jak na końcu azerbejdżańsko-izraelskiej tęczy aczkolwiek jest kilka minusów:
- Pracujesz z opóźnionymi w rozwoju ( nikt normalny nie będzie pracował za najniższą krajową)
- Każą Ci sie ubierać jak Ci niedorozwinięci pracownicy ( śliczna czerwona koszula z Malezji)
- Niedorozwinięci pracownicy będą zabierać Ci klientów bo tak im kazali ( są za głupi żeby się sprzeciwić)
- Część niedorozwiniętych pracowników się nie myje i śmierdzi - Ty też możesz na takich trafić
- nie wolno Ci usiąść przez pełne 10 godzin
- każą Ci płacić za pomyłki w zamówieniu
- szczują Cię tajemniczym klientem
- zabierają premię jeśli podczas audytu znajda krzywo wiszący plakat
- jesteś sprzątaczem
- w tej firmie jesteś zwykłym zerem - uświadom to sobie
Jesli tylko jestes w stanie zaakceptować te drobne niedogodności już teraz składaj swoje CV do salonu na nic niewartego wyrobnika popychadło ( czyt. sprzedawca) który za urągające godności pieniądze będzie z uśmiechem na ustach sprzedawał mebelki
- Pracujesz z opóźnionymi w rozwoju ( nikt normalny nie będzie pracował za najniższą krajową)
- Każą Ci sie ubierać jak Ci niedorozwinięci pracownicy ( śliczna czerwona koszula z Malezji)
- Niedorozwinięci pracownicy będą zabierać Ci klientów bo tak im kazali ( są za głupi żeby się sprzeciwić)
- Część niedorozwiniętych pracowników się nie myje i śmierdzi - Ty też możesz na takich trafić
- nie wolno Ci usiąść przez pełne 10 godzin
- każą Ci płacić za pomyłki w zamówieniu
- szczują Cię tajemniczym klientem
- zabierają premię jeśli podczas audytu znajda krzywo wiszący plakat
- jesteś sprzątaczem
- w tej firmie jesteś zwykłym zerem - uświadom to sobie
Jesli tylko jestes w stanie zaakceptować te drobne niedogodności już teraz składaj swoje CV do salonu na nic niewartego wyrobnika popychadło ( czyt. sprzedawca) który za urągające godności pieniądze będzie z uśmiechem na ustach sprzedawał mebelki
podaj nazwę choć jednej firmy, która sprzedawcę zatrudnia od kwoty 3000 brutto ?
Ja pracuję już ponad 4 lata jako koordynator w jednym ze składów budowlanych i u mnie na "dzień dobry" proponują sprzedawcy 2200 brutto + 100 netto na pranie per miesiąc...
sama mam 3300 brutto...więc nie ukrywam,że chętnie zmienię...
Ja pracuję już ponad 4 lata jako koordynator w jednym ze składów budowlanych i u mnie na "dzień dobry" proponują sprzedawcy 2200 brutto + 100 netto na pranie per miesiąc...
sama mam 3300 brutto...więc nie ukrywam,że chętnie zmienię...