Widok

Agata Meble - jakie zarobki; warto?

Hej

Pracuje/ował ktoś w tej firmie? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jak atmosfera? Czytałam dużo negatywnych opinii. Az tak zle jest?

Warto zainteresowac się praca w tej firmie?

Czekam na Wasze opinie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Krakow 1600 brutto, PORAZKA premie sa ale czy naprawde sa.trzeba podpisac lojalke!!! uciekajcie stamtad poki jeszcze nie weszliscie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
również byłem na rozmowie u jakiegoś pana ( lekko grubszy) w Warszawie, zaprosili mnie na drugą rozmowe. Mają przedstawić teraz więcej informacji bo na pierwszej rozmowie nawet nie podają ile wynosi podstawa ale jeśli jest to 1300zł netto z tego co tu wyczytałem to TRAGEDIA w poprzedniej pracy pensja z premią wynosiła 2500-3300 przy małym nakładzie pracy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byłem niedawno na rozmowie w Warszawie . Pan który prowadził ze mną rozmowę nie wiedział nawet na jakie stanowisko kandyduję tłumacząc się bałaganem w papierach .Pytał się o rzeczy które mógł śmiało wyczytać wcześniej z mojego cv.Praktycznie rozmowa ta nic nowego nie wniosła do sprawy . Nie wiem po co zapraszali mnie na to spotkanie . Miałem wrażenie że już kogoś przyjęli na to stanowisko a rekrutujący robi to co mu kazali z wielką niechęcią i pogardą do wszystkich zawracających mu d... kandydatów. Ogólne wrażenie fatalne.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tu się bardzo mylisz, 3000 to na start w dobrej firmie dla sprzedawcy to standard. W Agata Meble 1300 na start po roku 1500 (jednak ta podwyżka może nie wystąpić) i tak do usranej śmierci za marne grosze świątek piątek niedziela.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Byłem na rozmowie - NIE WARTO! Pieniądze zbliżone do najniższej krajowej dla doświadczonego doradcy klienta, praca na Szadułkach (w smrodzie, niedaleko wysypiska) Premie to fikcja w dodatku tylko uznaniowe, godziny pracy fatalne w tym weekendy. Do tego lojalki za szkolenia, że jak wpadniesz w to bagno, to co najmniej pół roku będziesz musiała tam zostać. Atmosfera? Jak w typowym obozie pracy bez perspektyw.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3
tam ludzie na zawały schodzą. a to co piszesz to święta prawda. "szanują" ludzi ale tylko do momentu ich zatrudnienia. podpisujesz umowę i jesteś robolem.ludzie dajcie sobie wytłumaczyć i nie lećcie jak ćmy do świecy. to jest złudne piękno. szkoda zdrowia i nerwów. kasę owszem zarabiają ale dyrektorzy i prezesi
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam nikomu pracy w Agacie meble!!
Mój mąż pracuje tam i to jest jakaś kpina! Pracuje po 16 godzin dziennie (prezesostwo żąda aby robili nadgodziny i że niby będą za te nadgodziny płacić). I wiecie co! Po całym miesiącu pomieszkiwania mojego męża w domu dostał 1400zł wypłaty!
A prezesostwo udaje, że żadnych nadgodzin nie było. burdel na kółkach. Nie polecam. Mam nadzieję, że inspekcja pracy weźmie się za Nich i dopierdolą im taką karę, że im się będzie po nocach śniła!
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli pracuje od listopada, to nic dziwnego że zarabia 1300, wybacz, ale chyba nie ma takiej pracy (przynajmniej dla sprzedawcy), żeby po 4-ech miesiącach dostać 3000. Trzeba sobie na to zapracować. W Agacie masz procent od sprzedaży- nic nie robisz- masz tyle co w umowie, czyli 1300.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Taaaa...3000tys? Chyba jako kierownik.

Moja dobra znajoma pracuje od listopada jako sprzedawca. Standardem jest 1,3 tys netto podstawy. Do tego są premie, jeśli zespół wyrobi cały plan sprzedażowy.

Godziny pracy już padały.
Atmosfera chyba nie jest taka zła, przynajmniej znajoma nie narzeka, mówi, że jest całkiem spoko.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
pracuję w agata meble w Wawie i pensje są zależne od Twojej sprzedaży i czy salon zrobi plan.
Na ogół pensje są atrakcyjne i wynoszą od 2000 do 3600.
Może z raz w roku miałem poniżej 2 tys.
Średnia roczna to ok. 2600-3000
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 24
Zapomniałeś dodać, o formie zatrunienia, oraz o dniach i czasie pracy.
Co do pierwszego, nie zabieram głosu, choć wydaje się(?), że najpierw
um.-zlecnie, poźniej próba na kwartał. Potem um. o pracę.
Czas pracy 9-21 Pon-Pt., Sob-Ndz.10-20/21,
w tym prawdopodobnie zmiany ranma i wieczorna,a nie jak ją nazwywają
popułuniowa. Powrót o 21 z pracy, to raczej nie popołudniu...
O pensji i dodatkach nie mam zdania. Bo 1500brutto nie roztpatruje
jako poważną ofertę.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak pisałem wcześniej strzelałem z wynagrodzeniem :) no to o ile się pomyliłem 100-200pln ??
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie wiem skąd zenek ma takie informacje na temat zarobków. progi sprzedaży są- owszem, ale po przekroczeniu tego progu pensja jest wyższa niż pisze zenek. nawet bez zrobionego progu również jest wyższa. Moim zdaniem warto.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16
1100zł bardzo slabo :/

A jak wyglada praca? Mozna liczyc na podwyzki czy wpadamy w te "bagno" i do konca swiata cieszymy sie najnizsza krajowa?

Stanowisko sprzedawcy mebli.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zapomniałem dopisać, atmosferę w pracy tworzą ludzie którzy tam pracują, może być źle ale pracuje się z ludźmi i to od nich zależy jak będzie. Może to ty wchodząc to zespołu okażesz się tą osoba która powoduje konflikty i zepsujesz tą atmosferę?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ja będę strzelał, podstawa najniższa krajowa 1100pln i premia za sprzedaż, czyli realizacja planów których nie masz szans zrealizować, a jak zrealizujesz to wybijesz się na szczyt zarobków w postaci 1539pln netto
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak znam.
zależy na jakie stanowisko?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

do góry