Widok

Agata Meble - jakie zarobki; warto?

Hej

Pracuje/ował ktoś w tej firmie? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jak atmosfera? Czytałam dużo negatywnych opinii. Az tak zle jest?

Warto zainteresowac się praca w tej firmie?

Czekam na Wasze opinie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak kupowałam u nich meble kuchenne to obsługa nie narzucała się, spokojnie odpowiadała na nasze pytania, ale nie zauważyłam żeby była nachalna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawa teza szkoda, że mija się z prawdą.
Owszem było kiepsko za czasów "pani" dyrektor ale te czasy odeszły do lamusa.
Ktoś kto to pisze chyba żałuje, że go zwolnili :/
Pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Umowa o prace od samego początku, najpierw okres próbny, później na okres tymczasowy 1 roku itd.
Niestety najniższa krajowa + premie sprzedażowe
Atmosfera zależy od ludzi to oni budują i tworzą aurę swojej pracy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i zapomniałam dodać że pracujemy po 8 h jak normalni ludzie ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej,
w naszym salonie jest mega personel, oby każdy był tak pomocny i miły, aż rozmawiać się chce, człowiek nabiera zaufania do ludzi i spokojnie zamawia to co obsługa zaproponuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Meble z tego salonu nie mają konkurencji,są terminowi i elastyczni wszystko co kupiłem otrzymałem w terminie i nie mam żadnych zastrzeżeń jeśli idzie o jako,śc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale ci się chyba wątki pomyliły - tu piszemy o zarobkach a nie o jakości mebli....
Warto, w salonie jest miła atmosfera, aż pracować się chce. pracowników też trakują poważnie, zarobki całkiem przyzwoite, mnie ta praca odpowiada jak najbardziej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mnie to się podoba to, ze mam normalną umowę o pracę, wcześniej tylko na śmieciówkach jechałam a teraz pewne poczucie stabilizacji mam.
Zarobki całkiem dobre.Do dyspozycji pracowników jest aneks kuchenny, lodówka, ekspres do kawy. Praca w miłej atmosferze z inteligentną kadrą zarządzającą,
W toalecie nawet do własnej dyspozycji jest odświeżacz do powietrza - no to mi się podoba. I papieru szarego nie ma a jest taki ten cudowny, fantastyczny rumiankowy. No i ten express do kawy - no poezja, no mówię wam. I ściany pięknie odmalowane. No super - naprawdę... A zimą grzejniki ciepłe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ogólnie jest super fajnie kolorowo jak na końcu azerbejdżańsko-izraelskiej tęczy aczkolwiek jest kilka minusów:
- Pracujesz z opóźnionymi w rozwoju ( nikt normalny nie będzie pracował za najniższą krajową)
- Każą Ci sie ubierać jak Ci niedorozwinięci pracownicy ( śliczna czerwona koszula z Malezji)
- Niedorozwinięci pracownicy będą zabierać Ci klientów bo tak im kazali ( są za głupi żeby się sprzeciwić)
- Część niedorozwiniętych pracowników się nie myje i śmierdzi - Ty też możesz na takich trafić
- nie wolno Ci usiąść przez pełne 10 godzin
- każą Ci płacić za pomyłki w zamówieniu
- szczują Cię tajemniczym klientem
- zabierają premię jeśli podczas audytu znajda krzywo wiszący plakat
- jesteś sprzątaczem
- w tej firmie jesteś zwykłym zerem - uświadom to sobie

Jesli tylko jestes w stanie zaakceptować te drobne niedogodności już teraz składaj swoje CV do salonu na nic niewartego wyrobnika popychadło ( czyt. sprzedawca) który za urągające godności pieniądze będzie z uśmiechem na ustach sprzedawał mebelki
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co ty piszesz... ja normalnie siadam z klientem przy stoliku obok którego stoją meble które wybrał klient i za nim nie załatwię sprawy nie wstaje w ogóle. Nie wypisuj bzdur, bo az tak źle nie jest. kto chce pracować ten doceni co nam pracodawca oferuje, aaa no i jeszcze nikt mi premi nie zabrał w ogóle..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wprost cudownie pozwalają Ci usiąść z klientem podczas prezentacji tkanin lub spisywania zamówienia - jakże Wam ludziom o małym rozumku niewiele potrzeba :) a jak nie ma klienta to jak Ci się stoi na baczność tudzież lata ze szmatą jak ostatni murzyn wyrobnik? I jeszcze nie zabrali Ci premii..rewelacja:) Choć chciałbym zauważyć że słowo "jeszcze" jest w tym wypadku kluczowe:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
A powiedz mi w jakim innym sklepie sprzedawcy siedzą sobie jak klient coś ogląda, no daj przykład proszę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W każdym normalnym w którym sprzedawca nie jest traktowany jak śmieć. Obóz pracy Agata meble nie zalicza się do takich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
He, he. Ciekawe dlaczego ludzie często pytają o pracę w Agacie...To jedna z nielicznych, która daje umowę o pracę, wczasy pod gruszą itp Masz wszystkie przywileje jakie daje ci taka umowa. czego więcej chcieć? Siedziec i nic nie robić? Hmmm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Umowa o pracę, wczasy pod gruszą plus wszelkie premię od sprzedaży jak najbardziej mam zagwarantowane z tą małą różnicą że aby sprzedawca Agaty meble mógł dostać choćby równowartość mojej podstawy musi się na prawdę dobrze napocić. Z dodatkowych plusów - mnie nie straszą tajemniczym klientem, nie mam co chwilę audytów, pracuje z inteligentnymi ludźmi którzy nie podkradają mi klientów a na dodatek nie muszę ubierać się w nędzną koszulę uszytą z tego co spłynęło Gangesem ( dla niedorozwiniętych pracowników biura Agaty meble taka bardzo zanieczyszczona rzeka przepływająca m.in przez Indie)
Warto chcieć więcej :)
Skąd możesz wiedząc szyderco co się dzieje w salonie? Nie zabieraj głosu w sprawie, która ciebie nie dotyczy. Ja cenię swoja pracę i doceniam pracodawców.
A nocki Miałeś już?
do góry