Widok

Agata Meble - jakie zarobki; warto?

Hej

Pracuje/ował ktoś w tej firmie? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jak atmosfera? Czytałam dużo negatywnych opinii. Az tak zle jest?

Warto zainteresowac się praca w tej firmie?

Czekam na Wasze opinie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po trzech miesiącach zrobiłam netto 3000tys
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nawet 6 osób z jednego IP Kuszkin i Kiszkan ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

1900 brutto

Premie Ok No żartujesz. 1700 Ciężko zrobić plany. Nie ma planów jie ma premi!!
Ale cukierek. Personel u mnie podkłada kłody pod nogi u najchętniej to by się mnie pozbył. Mniej osób więcej zarobi więcej słabiej wyjonac plan. I zostaje 1900zl

Mówią ze 2200 do ręki ma bistro

he,.................

Usuwają z forum wpisy po kilku dniach. Nie potrafią wsiąść na klatę prawdy. Czutalem opinie i kilka było o słabym traktowaniu przez dyrekcje a już nie ma🤔
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A kto ma taki dostęp żeby usuwać wpisy? J apacuję w Agacie 2 lata i jak czytam te wpisy to nóż sie w kieszeni otwiera. Kto chce pracować i lubi pracę z klientem ten nie narzeka. U nas zespół ten sam od lat nikt nie odchodzi i nikt nie narzeka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze tych narzekających jest więcej ;) Ci co mają dobre opinie się nie wypowiadają, a szkoda. Kto chce pracować to pracuje.

A wszyscy inni mają normalną pracę za normalne pieniądze

Ja pracuję nadal...i szukam innej pracy. Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Jest coraz gorzej:-( Pracownik Agaty to śmieć w każdym calu, wyrobnik nabijający kieszeń dyrektorów i prezesa. Nikt się z nim nie liczy. Ponadto atmosfera jest fatalna bo pod presją zgarnięcia jak największej kasy. Nie wspominając już o tym, że długoletni pracownik nie ma żadnych profitów za doświadczenie i sumienne wykonywanie obowiązków. Premie są jedynie za większą sprzedaż. Nieustannie tylko straszą za co zabiorą premię, a już nie mają z czego zabierać. Co to jest 10%!
W banku płacą więcej,a to również sprzedaż ;)
A ile ma Kierownik /Dyrektor takiego sklepu meblowego ?

U mnie to samo, lubię tę pracę i nie narzekam, wszędzie pracować trzeba, za siedzenie nie płacą. Teraz jestem na zasłużonym urlopie, do pracy wracam po świętach :)
Mówią że ponoć 2 tys na rękę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uuu to będzie marna pensja w przyszłym miesiącu - urlop podczas akcji promocyjnej = najniższa krajowa plus jakaś nędzna premia. Rozumiem że mieszkasz z rodzicami?:P

Jeśli Cię to pocieszy to pracy jest teraz na prawdę dużo i znalezienie czegoś lepszego nie jest problemem. Nie poddawaj się bo Agata meble to tylko strata czasu i zdrowia

Tak tak tylko za to bieganie po 10 godzin dziennie to też jakoś rewelacyjnie nie płacą. Najniższa krajowa plus nędzne prowizje ...żałosna firma podobnie jak jej obrońcy na forum

Ja myślę, że i Gdańsk oberwie. Plany zostaną te same, a klienci od Słupska po Gdynię będą preferować zakupy w Rumii. A sporo takich klientów było...

Co do postów wyżej, premia jest, ale wyliczana niekorzystnie. Dwa razy dadzą fajną kasę, a potem harujesz więcej i więcej, a tu niespodzianka! Dostajesz mniej :) a progi rosną. Tylko garstka ludzi zostaje na dłużej... godziny pracy: no wiadomo przychodzisz przed 10, a skończysz po 20. Kasjerzy jeszcze dłużej. Weekendy to priorytet. Odpowiedzialność materialna, system IT zamula, liczne awarie. Dyrekcja się zmienia i może będzie lepiej. Ale zarząd, prezes, założenia firmy, procedury są takie same, więc nic się nie zmienia. To jest jeszcze w powijakach względem zachodnich firm.

Na plus: umowa o pracę, wczasy pod gruszą, ale nie jakieś ogromne, zapomoga na BN i tyle z ekstra socjala. A no i wprowadzili pakiet medyczny i karte multisport, w końcu...
do góry