Widok

Agata Meble - jakie zarobki; warto?

Hej

Pracuje/ował ktoś w tej firmie? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jak atmosfera? Czytałam dużo negatywnych opinii. Az tak zle jest?

Warto zainteresowac się praca w tej firmie?

Czekam na Wasze opinie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widziałam dziś nową reklamę Agaty, gdzie dziecko podbiega do sprzedawcy i kopie go w nogę, po czym ucieka. Matka nie reaguje na dzieci puszczane samopas, na incydent też nie reaguje, natomiast sprzedawca też zero reakcji, uśmiecha się dalej i nie przerywa monologu.
Czy to oznacza że Agata pozwala sobie na kopanie swoich sprzedawców w tyłek i oczekuje od nich żeby się jeszcze podczas tej czynności usmiechali? Pochwała braku szacunku, brak reakcji na napaść, klient ponad pracownika....
Czy może ja tą reklamę źle odebrałam?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Myślę, ze w ogóle jej nie zrozumiałaś, "Agata pozwala sobie na kopanie swoich sprzedawców" sama sobie zaprzeczasz, to dziecko kopnęło sprzedawcę, co nie pozwoliło mu i tak przerwać rozmowy z klientem. Mnie się reklama podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Lidl Polska zatrudnia pracownikow za 3000 brutto !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

5 lat temu kupiłam narożnik....rok później meble.....ogólnie jestem naprawdę zadowolona... wszystko zależy od producenta, od egzemplarza....zawsze coś komuś ..nawet nowe mercedesy się psują...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Racja, w każdym salonie może trafić się zły mebel, a Agata ma meble od róznych producentów, i to nie jej wina, że zrobią jakiś wadliwy model
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla tego ważna jest gwarancję mieć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobry sklep z artykułami meblarskimi. Szeroka oferta Agaty pozwala wybrać dosłownie wszystko czego potrzebuję. Zawsze jestem zadowolona i złego słowa nie powiem, nawet na reklamę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wlasnie wrocilam z rozmowy na stanowisko kasjera ,
6 tygodni szkolenia : Katowice , płock : 10 dni na miejscu - 4 dni w domu i tak przez okres szkolenia
Szczecin - 5 dni pracy - 2 dni w domu . Oni za wszzytsko plącą ( nocleg, jedzenie , transport )
Jedynie co nie zwracaja to koszt za paliwo jak by ktosc chcial jechac wlasnym autem.
mi zaproponowali 2800 brutto - 2017 netto w tym jest juz wliczona premia uznaniowa .
sprzedawca ma o 150 zł na reke wiecej + premia od sprzedazy
Praca w Agata w Rumi , Podrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli jak na początek dobra stawka, zwłaszcza że uczą wszystkiego od początku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sklep mogę polecić z czystym sumieniem. Zakupilam narożnik który spełnił moje oczekiwania bardzo dobrze wykonany w materiale który sama wybrałam :)

tylko jak pójdziesz na macierzyński to licz się z tym ze po powrocie z pracy popracujesz z tydzień i podziękują ...chyba ze spoko dyrekcja i i kierownicy sklepu i pozwolą ci zostać

Dokladnie ,tak powinno być,a oni dają 1900 brutto!!! przeciez to poniżej MINUMUM w PL ,Hańba!!!!!

Kiedy otwierają ten salon w Rumi?

Słuchajcie, w Polsce w zasadzie upadają już profesje fachowców, jest zupełny brak szkół typu stolarz, ślusarz itd. Produkuje się samych informatyków, menadżerów i całe te korporacyjne tałatajstwo. Dlatego każdy fachowiec mający fach w ręku i poważnie podchodzący do swojej roboty powinien się cenić. Wystarczy spojrzeć na samą ofertę wystawioną przez agata meble aby zauważyć kto ją przygotowywał i jacy ludzie tworzą tę firmę. Klika rodzinna która chochlą żłopie kasę , ale żeby tak żarło to innych trzeba doić i wykorzystywać.
Każdy troszkę rozgarnięty monter powinien zarabiać min. 20,00 za godzinę a na montażach 250-300,00 za dzień (10 godzin pracy) i nie dajcie sobie oczu mydlić jakimś multisportem albo pakietem zdrowotnym który oni maja za grosze i sobie w koszty wliczają żeby podatków nie płacić , jak sobie zarobicie 4-5tysięcy na miesiąc to se to wszystko zakupicie i jeszcze wam zostanie. Są takie czasy że jak zaczniecie robić mebelki z polecenia i po znajomych to po pół roku spokojnie będziecie zarabiać 3-4 tyś zł bez żadnej spinki. Rodzina agata meble niech się lepiej zacznie uczyć ukraińskiego to se będzie mogła ich do roboty zagonić , nawet za 1200,00 plus PREMIA oczywiście, czemu nie póki żre trzeba doić, podobno za tyle jeszcze pracują , jak to już inna sprawa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ha ha dobre
To żona też niech do pracy idzie ja pracuje i mąż też mamy dziecko i da się wyżyć i ogarnąć wsystko I na igloo pojechac trzeba wydawac z głową
Na urlopo pojechac

Jak dla mnie salony Agata to nadal top jeden jesli chodzi o meble. Szeroki wybor, dobra oferta i naprawde fajne, dobre jakosciowo meble. Obsluga tez zawsze na najwyzszym poziomie :)

Pracowałem w tej firmie jako magazynier nie polecam za wszystko musisz płacić odpowiedzialność materialna

Ile????
Chyba pomyłka.. Hehe
do góry