Widok
Agata Rolety - plisy, rolety, żaluzje opinie
Cześć,
Jesteśmy zdecydowani zamówić osłony okienne wewnętrzne z Agata Rolety. To producent ze Śląska, jednak zastanawiamy się jeszcze czy wybrać plisy, rolety rzymskie czy żaluzje. Zamawiał ktoś u nich i mógłby wypowiedzieć się odnośnie jakości i łatwości w utrzymaniu czystości takich osłon?
Jesteśmy zdecydowani zamówić osłony okienne wewnętrzne z Agata Rolety. To producent ze Śląska, jednak zastanawiamy się jeszcze czy wybrać plisy, rolety rzymskie czy żaluzje. Zamawiał ktoś u nich i mógłby wypowiedzieć się odnośnie jakości i łatwości w utrzymaniu czystości takich osłon?
Mamy w firmie żaluzje drewniane z tej firmy i bardzo podoba mi się ich wykonanie. Na prawdę solidnie, tak biznesowo, elegancko. Ja u siebie będę robić przemianę, ale na wiosnę i sama zastanawiam się nad plisami. Biorę poważnie pod uwagę ofertę Agata Rolety, bo mam do nich niedaleko, to producent więc jakościowo lepsze mają rzeczy niż w marketach budowlanych, gdzie już rolety miałam bodajże z Jyska więc nawet nie budowlany, ale miałam je chwile dwa mocniejsze pociagnięcia roleta spadała. Nie chcę tak.
Ja czekam właśnie na zamówienie :) Jest w realizacji zamówiliśmy 2 dni temu przez konfigurator na stronie. Będziemy mieć plisy w sypialniach i łazience, a w salonie i kuchni rolety rzymskie. Kolega mi pokazywał u siebie ich rolety i spodobała mi się jakość materiałów oraz samego wykonania, dlatego zaufałem firmie. Zobaczymy. Dam znać.
Ogólnie to według mnie najlepsze są rolety.