Widok

Agata meble - NIE POLECAM!!!

Zamówiliśmy komplet mebli na dużą sumę. Czekamy już drugi miesiąc na biurko, które miało być już dawno na stanie. Nikt się niczym nie przejmuje, mówią że oddzwonią i tego nie robią, zaczynają się interesować dopiero gdy klient wydzwania codziennie. Musimy przez to płacić dwa razy za dostawę. Zaproponowali nam za to biurko z ekspozycji BEZ jakiejkolwiek zniżki. Wpłaty pieniędzy żądli niemal od razu, w momencie uiszczenia wszelkich opłat można zapomnieć, że w ogóle coś się u nich zamawiało. Kategorycznie odradzamy, chyba że ktoś lubi płacić za meble, których nie ma.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się

Zamówiłem u nich 7 mebli kuchennych NA WYMIAR i prawdę mówiąc to jest jakaś żenada, gdybym zdecydował się na opcję z montażem to nawet bym nie zauważył jaką maniane odpier... z tymi szafkami
Meble niby na wymiar nie są robione wcale na wymiar.
Zdecydowanie za drogie, nie są warte swojej ceny. o wiele taniej można w bodziomeble kupić i jakość jest ta samo
Cześć się nie zgadza, mam wolne 15cm od ściany gdzie wcale tego być nie powinno, natomiast zawzięcie mi tłumaczą że musi być odstęp (ciekawe na co i po co?)
Na reklamacje nie chcą przyjąć ponieważ (się nie na daje)
Dogadać się z nimi w żaden sposób nie dogadacie, jak po zakupie wyjdziesz z sklepu to kompletnie o Tobie zapominają i mają Ciebie głęboko w d....
a dodatkowo obsługa nie poinformuje was o wszystkim o czym poinformować powinna.

Apeluje więc do wszystkich, AGATA MEBLE nie jest ani dla tych którzy chcą kupić tanio, ani dla tych którzy chcą płacić za jakość
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mebli u nich co prawda nie kupowałam tylko akcesoria domowe, ale na jakość nie narzekam. Na większe realizacje nie czekałam bo takich zamówień nie robiłam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
moje wyro też jest spoko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
To po co zabierasz głos ? Nic nie wiem, ale sobie pogadam ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Drodzy Państwo, bardzo przepraszamy za zaistniałe sytuacje.
Prosimy o nadesłanie nr zamówienia (abyśmy mogli je zweryfikować) poprzez formularz kontakowy zawarty na stronie http://www.agatameble.pl

Pozdrawiam
E-rzecznik Agata Meble
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja sobie chwalę i meble i dodatki. Ceny też mają przystępne ale zazwyczaj korzystam z tych ofert promocyjnych, zniżkowych zawsze to trochę pieniążków w kieszeni zostanie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Też nie narzekam, już drugi raz bierzemy meble na raty 0% i jesteśmy zadowoleni.
Co do odstępu od ściany to nam kuchnię na zamówienie robił znajomy stolarz i też mówił, że musi być odstęp od ściany, więc to nie jest raczej jakiś ich wymysł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Moje meble tez odstają w kuchni od ściany dzięki temu mogłam je jeszcze ciut wysunąć i zmienić blat na szerszy :) A co do Agaty czy ktoś z Was kupował na agatahome.pl ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
No mi się zdarzyło - no i wbrew obiegowej opinii tutaj nie miałam problemów - zamówiłam pościel i przyszła taka jaką chciałam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
To w sumie najczęstsze miejsce moich zakupów, niestety póki co nie mam do urządzania własnego mieszkania, stąd ograniczam się do rzeczy drobniejszych które dają dużo radości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
To chyba komentarze od rzecznika, brzmią skrajnie jak reklama i nawet wszystkie nicki są do siebie łudząco podobne :)) Aby rozwiać wszelkie wątpliwości jak bardzo gdzieś Agata Meble ma swoich klientów wystarczy poszukać na innych forach ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przystępne ?Chyba dla bogaczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam z tego sklepu komplet wypoczynkowy i nie czekalam jakos dlugo na te meble. Teraz mam zamiar kupic tam meble do pokoju dziennego, nie mam na co narzekać jesli chodzi o ta firme.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie polecam!! złożyliśmy reklamacje (kupiliśmy kuchnie z montażem) brakowało kilku elementów. zgłosiliśmy protokół drogą mailową, po tygodniu przyjechało dwóch panów zobaczyć reklamowane elementy, zrobili drugi raz zdjęcia. mija kolejny tydzień i 0 odzewu!!! dział reklamacji nie odbiera (dzwonimy już około tygodnia!!!) kierownik miał do nas oddzwonić, też tego nie zrobił. teraz dzwonimy poprzez infolinię agata meble, ale miła Pani która z nami teraz rozmawia ,przekazuje informację do salonu do gdańska i znowu cisza.
mebli jak nie ma tak nie ma i też nikt nie dzwoni.
domówiliśmy szuflady, które dalej nie doszły (już 2 tygodnie po terminie) i dalej nic nie wiadomo.

zastanówcie się kilka razy czy chcecie u nich coś kupić, bo jak będzie problem to będziecie czekać kilka miesięcy jeżeli ktoś uprzejmie odbierze telefon
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja na dostawę swoich mebli czekałam krótko, szybko dostarczyli i zamontowali meble tak jak trzeba, bez problemu, dlatego dziwią mnie takie negatywne opinie, ja z pewnością wrócę do tego salonu jeśli będę myślała o zakupie kolejnych mebli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mają promocję teraz 40 rat itd... byłem dziś z żoną wybraliśmy meble na 8tyś rata miała byc 180zł i nie dostaliśmy zgody nie wiem jak weryfikują ale to masakra 3 godziny łażenia po pietrach wybierasz meble i ktoś na sam koniec mówi ci że nie dostaniesz, weryfikacja żenada choć razem zarabiamy ponad 5 tysi ...Pierwszy raz tam byliśmy i ostatni, są inne meble i kupimy za gotówkę -- pozdrawiam władze tego pseudo sklepu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Promocje to oni maj,ą często ale to, ze nie dostaliście zgody na raty zależy od banku a nie od sprzedawcy. MY nie mieliśmy zadnego kłopotu podczas zakupu narożnika z fotelem z relaksem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja teraz skorzystałam z 10% rabatu na meble z kolekcji Trend Line. Narożnik który mi się od dawna podobał już jest w moim posiadaniu, jest mega wygodny.
Jeśli chodzi o narożniki to maja naprawdę duży wybór. Długo szukałam takiego co by mi się spodobała i znalazłam właśnie w agacie.
Ja u nich właśnie kupiłam piękny modułowy narożnik a do tego mega wygodny fotel z relaxem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przymierzałam się do takiego fotela w agacie, był co prawda ze skóry ale bardzo miękki i bujany na dodatek :) Mam nadzieję, ze już niedługo będzie mój.
Też u nich wybierałam meble do sypialni , najtrudniej było mi się zdecydować na materac, ale personel pomogł mi w wyborze i kupiłam taki dopasowujący się do kształtu ciała.

Tak to już jest z molochami.
Lubię nowoczesne meble.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

my mieliśmy też problem z agatameble.pl Meble przyjechały mocno uszkodzone, reklamacje rozpatrują od miesiąca. Szafa cały bok ma pozdzierany w wielu widocznych miejscach. Po kilku tygodniach od złożenia reklamacji dzwoni jakaś firma kurierska, ze ma dla nas przesyłkę. Nie odebraliśmy. Tego samego dnia agatameble.pl wysyła mi łaskawie pierwszy email, dlaczego nie odebraliśmy przesyłki. Przez szereg tygodni od czasu złożenia reklamacji zero jakiegokolwiek odzewu i dziwią się, ze nie przyjmuję przesyłki której nie spodziewam sie i nie wiem od kogo ani co w środku jest. Odpisałam, że meble już zmontowane,bo miesiac nikt kartonów nie będzie trzymać w mieszkaniu i oczekuję w takiej sytuacji rabatu, to oni że sami chcieliśmy wymianę (guzik prawda, nigdy o tym słowa nie było) i mi zaproponowali śmieszny rabat 50 zł (!) jak na meble poszło ładnych kilka tysięcy. Nigdy wiecej agatameble.pl Brak jakiejkolwiek kultury w obsłudze klienta, brak kontaktu z klientem. Dla mnie totalne dno!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja za każdym razem przed dostawą dostawałam sms z przewidywanymi godzinami dostawy. Nigdy nie miałam żadnych problemów z reklamacją w salonie Agata - wręcz mam bardzo dobre doświadczenia w porównaniu z moimi innymi zakupami. Może po prostu miałeś pecha.. nie wiem. Ale ja ze swojej strony mogę naprawdę tylko polecać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie tez zdecydowanie wszystko na plus. Nigdy zadnego problemu z salonem Agata nie mialam. Zarowno jesli chodzi o meble jak i o obsluge. Ja ze swojej strony naprawde moge szczerze polecac.

Super sprawą w agata meble jest mmożliwośc rat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda :) a teraz jeszcze jest oferta 20 rat 0% :D bardzo fajnie, ze salon wprowadzil taka promocje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam u siebie w biurze meble od Gdańskiej Fabryki Mebli. Ich największym plusem, jak dla mnie, jest możliwość dostosowania mebla do naszych potrzeb i przeznaczenia (wielkość, konfiguracja, materiał itd.).
do góry