Radzę wam zachować szczególną ostrożność przy podpisywaniu umowy z nimi.
Pracowałem w Auchan i spotkało mnie wiele przykrych sytuacji, nie związanych nawet wcale z samą pracą. Po pierwsze umówili się ze mną telefonicznie na grafik, natomiast gdy otrzymałem go na maila, był zupełnie inny. Oczywiście natychmiast do nich napisałem z prośbą o wyjaśnienia. Odpisali na dzień przed rozpoczęciem pracy, że zaszła pomyłka i że mam stawić się tak jak jest to ujęte w grafiku(można zgłosić swoją nieobecność najpóźniej na 2 dni przed rozpoczęciem pracy, w przeciwnym wypadku grozi kara umowna w wysokości 100 złotych). Po drugie nie otrzymałem całej wypłaty, tylko pomniejszoną o około 200 złotych, bo ktoś niepoprawnie policzył moje przepracowane godziny, mimo iż swoją rozpiskę wysłałem ostatniego dnia miesiąca rozliczeniowego. Ponownie miałem trudności z uzyskaniem wyjaśnień z tego tytułu, na odpowiedź czekałem 4 dni, aż w końcu zjawiłem się u nich w biurze i Pani bardzo się dziwiła, dlaczego mam pretensje o to, że nie otrzymałem całej wypłaty i o to, że trudno się z nimi skontaktować. Po trzecie wysłali mi umowę ze stawką pomniejszoną o 0,75 groszy na godzinę, nie informując mnie, że wynagrodzenie uległo zmniejszeniu(umowy trwają miesiąc). Oczywiście poźniej okazało się, że to znowu pomyłka i otrzymałem później poprawną umowę. Dodam tylko, że pracowałem tam tylko miesiąc.
Jednym zdaniem: nie odradzam wam zatrudnienia się w tej agencji, ale uważajcie bardzo na to co podpisujecie, na to czy wam się godziny i grafik zgadzają.
Jak dla mnie w nazwie powinni skreślić słowo "no" i dopiero wtedy ich nazwa byłaby adekwatna do poziomu świadczonych usług.