Widok

Agencji ochrony city security

Pracował ktoś może w tej agencji ochrony ,,city security,, na obiekcie handlowym ?? Może wie ktoś jakie obiekty handlowe ochrania ta firma i ewentualnie jakie stawki ?? Z góry dziękuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na pewno ma lub miała delikatesy alma,wypadli z Decathlonow,maja chyba nadallinie kas w realach.Umowa zlecenie,wyplata np. za miesiąc listopad teoretycznie w terminie 25-30 grudnia,natomiast w praktyce ok 5.stycznia.Firma cienka na budowach placa 5 zl/h,handlowki ok 6zl netto.Zus opłacali z wynagrodzenia za roznoszenie ulotek w wysokości 100 zl,reszta na kolejnej umowie zleceniu.Tak było kiedyś,mysle ze wiele się nie zmienilo skoro na jednostkach wojskowych z bronia placa ok 7-8 zl/h netto.Generalnie odradzam
Cienko widzę City Security po aferze z obiektami wojskowymi w Malborku i Pruszczu , ktoś został aresztowany za dawanie łapówek na ochronę ,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam kierownictwo typowi ściemniacze nie ogarnięci ciągle brak im ludzi bo firmą nie potrafią kierować...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co mi wiadomo to stawki nie są w City Security zbyt wysokie, a i z ich wypłacaniem bywają problemy. Wystarczy poczytać o tym trochę na forum goworka w zakładce o pracodawcach w temacie właśnie City Security

Firma niepoważnie traktująca swoich pracowników zalega z wynagrodzeniami albo wogóle nie płaci tak jak w moim przypadku wystarczy poczytać opinie o firmie.

Inne tematy z forum Praca

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry