Widok
Aik
Prawdopodobnie mamy na mysli nieco podobny sposob, napisz mi w mailu, ja tez to zrobie. 2 lata czlonkostwa w klubie radiestetow sporo mnie nauczyly- unikac radiestetow... Poza paroma wyjatkami oczywiscie, ale moge policzyc na palcach jednej reki. W pewien sposob tez jestem"nawiedzona";)-ale troche inaczej, z czasem Ci opisze.
Ale tak wogole, w reinkarnacje wierzysz?
Swietliste pozdrowienia!;)
Ale tak wogole, w reinkarnacje wierzysz?
Swietliste pozdrowienia!;)
Esclarmonde
Nie dziw sie, to normalna rzecz-- ilu ja nawiedzonych spotkalem(Ciebie tez o to posadzalem). Jest tak zwykle , ze albo fanatyzm wylacza
intelekt - albo biznes .Pare dni temu ogloszono , ze w Polsce jest wykonujacych zawod oficjalnie ; jasnowidza , radiestety, bioenergoterapeuty itd. -zgadnij-
ponad 60.000 (szescdziesiat tysiecy) ludzi !! . Sa 3
akademie (nawet w Kartuzach jest) -a jakie sobie nadaja tytuly -ho ho . Znam dos prosty sposob sprawdzenia Umiejetnosci tego typu , -- nikt nie zdaje tego testu. I wszyscy sie strasznie wsciekaja . jezeli chcesz podam . pozdrowienia
intelekt - albo biznes .Pare dni temu ogloszono , ze w Polsce jest wykonujacych zawod oficjalnie ; jasnowidza , radiestety, bioenergoterapeuty itd. -zgadnij-
ponad 60.000 (szescdziesiat tysiecy) ludzi !! . Sa 3
akademie (nawet w Kartuzach jest) -a jakie sobie nadaja tytuly -ho ho . Znam dos prosty sposob sprawdzenia Umiejetnosci tego typu , -- nikt nie zdaje tego testu. I wszyscy sie strasznie wsciekaja . jezeli chcesz podam . pozdrowienia
MARGARITA- witaj, pozdrowienia odwzajemniam, mam nadzieje ze termin 30 kwietnia nie przyprawil cie o nieprzespane noce i nerwice. Pozdrowka dla calej Ekipy Losi!
AMENA- najazdy czasami sa fajne zwlaszcza gdy na stol laduja smakolyki chowane na specjalne okazje. Pozdrowienia sloneczne.
ESCLARMONDE- odnosnie SMS-a: nie mam, nawet zadnych konkretnych namiarow, skrywa to gleboka tajemnica i milczenie na ten temat. Pozdrowienia-
ALCHEMIK- gdy przesylka dojdzie dam ci znac. Czy widziales film z R. de Niro "Sila i honor" o nurkach? Zarabiasty film, polecam, wszedl na ekrany od piatku. Pozdrowienia-
AMENA- najazdy czasami sa fajne zwlaszcza gdy na stol laduja smakolyki chowane na specjalne okazje. Pozdrowienia sloneczne.
ESCLARMONDE- odnosnie SMS-a: nie mam, nawet zadnych konkretnych namiarow, skrywa to gleboka tajemnica i milczenie na ten temat. Pozdrowienia-
ALCHEMIK- gdy przesylka dojdzie dam ci znac. Czy widziales film z R. de Niro "Sila i honor" o nurkach? Zarabiasty film, polecam, wszedl na ekrany od piatku. Pozdrowienia-
Aik
Czytam wlasnie artykul-prekroj hist.Katarow i nasladowcow po dzien dzisiejszy. Wspomniany jest brytyjski psychiatra, ktory uwazal sie w latach 70tych za inkarnacje Guilhaberta de Castres- jednego z najwiekszych Doskonalych; oraz jego paru pacjentow- tez wcielen Doskonalych. Po czym autor art. nabija sie, czemu psychiatra nie wyjasnia, czemu tak wiele z tych"Doskonalych" skupilo sie wlasnie kolo jego domu. Jeezu... dobrze, ze ja sie nigdy nie upieralam, ze jestem konkretnie Esclarmonde de Foix- jeszcze znajde ich kiedys 50 we Francji...
Katarskie pozdrowienia!;)))
Katarskie pozdrowienia!;)))
Ameno
Cos mam przeczucie, ze przeczytasz to szybciej , niz dojdzie list. Powinnas dostac jeden po drugim - wrzucilam i wczoraj i dzis. Jutro musze zapl. za tel. - chlip! Tymczasem siedzi obok mnie Peter i nie wie, ze w plecaku mam jego kompozycje, ktora teoretycznie wzielam po to, by teraz cwiczyc. Coz za naiwnosc... Znajac siebie, zabiore sie za to dzien przed proba...@.@" Choc lepiej nie, bo jeszcze sie wkurzy i nie bedzie cwiczyl "Cathar Princess"... na ostatniej probie zrobilam z siebie idiotke, trwajac, nie wiem czemu w przekonaniu, ze gra pierwsze skrzypce. Gdy za trzecim razem wrzasnelam "Peter, wysokie fis!" nie wytrzymal i mowi niesmialo, ze on tego w partyturze nie ma. Bo ma dziewczyna obok, on gra drugie skrzypce. Ups...
A potem wrobili mnie w dyrygowanie (Ty bys mi sie tam przydala, Nefer:))) - podobno nawet mi wyszlo. Pani Wiesztordt by zemdlala.
Ale tu zimno... znow jakis idiota wlaczyl klimatyzator, a siedze w moim ulubionym miejscu, za drukarka i wieje mi na rece.
Bede konczyc... reszta nie nadaje sie do HP...
Trzymaj sie!!!
)(
A potem wrobili mnie w dyrygowanie (Ty bys mi sie tam przydala, Nefer:))) - podobno nawet mi wyszlo. Pani Wiesztordt by zemdlala.
Ale tu zimno... znow jakis idiota wlaczyl klimatyzator, a siedze w moim ulubionym miejscu, za drukarka i wieje mi na rece.
Bede konczyc... reszta nie nadaje sie do HP...
Trzymaj sie!!!
)(
Cathar Light
Czasem promienie slonca sa jasniejsze niz zwykle
czasem swiatlo ksiezyca jest cieple
czasem zaczynam biec... by juz sie nie zatrzymac
dogonic wiatr
schwytac spadajaca gwiazde
wyslac swiatlo na cala Ziemie
Czasem zmieniam sie w swiatlo
A ten, kto to zobaczy
czuje przyplyw wiary...
Czasem jestem swiatlem
tez dla tego swiata...
Ps.Aik - czekam...........
czasem swiatlo ksiezyca jest cieple
czasem zaczynam biec... by juz sie nie zatrzymac
dogonic wiatr
schwytac spadajaca gwiazde
wyslac swiatlo na cala Ziemie
Czasem zmieniam sie w swiatlo
A ten, kto to zobaczy
czuje przyplyw wiary...
Czasem jestem swiatlem
tez dla tego swiata...
Ps.Aik - czekam...........
bezpieczeństwo w mieście
Stan bezpieczeństwa, szczególnie w nadmorskich, peryferyjnych dzielnicach (konkretnie Brzeźno)m jest skandaliczny!!!.
Mimo wielu przyjezdnych, Policji nie widać na ulicach za dnia, a co mówić wieczorami i nocą. Straż Miejska pojawia się tylko po to, aby skasować (do własnej kieszeni) mandat! Nie tak dawno poszedłem przed północą do sklepu Kupiec dla żony po papierosy i zostałem bez powodu napadnięty wewnątrz sklepu - ochrona sklepu nie zatrzymała napastnika, nie wezwano Policji. Po moim wezwaniu policjanci przyjechali (chyba z drugiego końca Polski) po pół godzinie - napastnik po drugiej szarpaninie na zewnątrz sklepu dawno uciekł. Innym problemem jest bezprawie właścicieli i wynajmujących lokale gastronomiczne (HAŁAS, EKSCESY) - przykładem Hotel Lido I pub California, z którymi (o ciszę nacną) mieszkańcy walczą od dłuższego czasu - i nadal bezskutecznie. Powiadomiona Policja pojawia się lub nie, znikają wpisy z interwencji (lub ich nie ma).
Urzędnicy w Urzędzie Miejskim są niekompetentni bądź nieuczciwi - nie dają efektów interwencje mieszkańców w sprawach spokoju i bezpieczeństwa dzielnicy.
I to by było na tyle bo szkoda pisać!!!
Mimo wielu przyjezdnych, Policji nie widać na ulicach za dnia, a co mówić wieczorami i nocą. Straż Miejska pojawia się tylko po to, aby skasować (do własnej kieszeni) mandat! Nie tak dawno poszedłem przed północą do sklepu Kupiec dla żony po papierosy i zostałem bez powodu napadnięty wewnątrz sklepu - ochrona sklepu nie zatrzymała napastnika, nie wezwano Policji. Po moim wezwaniu policjanci przyjechali (chyba z drugiego końca Polski) po pół godzinie - napastnik po drugiej szarpaninie na zewnątrz sklepu dawno uciekł. Innym problemem jest bezprawie właścicieli i wynajmujących lokale gastronomiczne (HAŁAS, EKSCESY) - przykładem Hotel Lido I pub California, z którymi (o ciszę nacną) mieszkańcy walczą od dłuższego czasu - i nadal bezskutecznie. Powiadomiona Policja pojawia się lub nie, znikają wpisy z interwencji (lub ich nie ma).
Urzędnicy w Urzędzie Miejskim są niekompetentni bądź nieuczciwi - nie dają efektów interwencje mieszkańców w sprawach spokoju i bezpieczeństwa dzielnicy.
I to by było na tyle bo szkoda pisać!!!
Esclarmonde
Zaskoczona? jestem na sekunde - przepraszam, ze ostatnio tak strasznie marudze i smece, obiecuje poprawe. I tak nie dotrzymam slowa, no bo w koncu musze posmecic, prawda?
Dziwny ten komputer.... strasznie zimno sie zrobilo i chyba te 20 min na przystanku jak wczoraj wracalam z pracy mi nie pomoglo. A nawet zaszkodzila, mialam tak zgrabiale rece... Tylko zadnych komentarzy
- na temat tego, jak sie ubieram. Znow mam zmiany w planie sob/niedz, mozna zwariowac.
Trzymaj sie!!!
ps. pamietasz text Clio? ..., , jest tam i czeka... (...) potrafia utulic do snu (...). I to, co mowila corka Aski - czasem mam wrazenie, ze rzeczywiscie mnie otacza...
ale juz lepiej, znow moge sie smiac....
Dziwny ten komputer.... strasznie zimno sie zrobilo i chyba te 20 min na przystanku jak wczoraj wracalam z pracy mi nie pomoglo. A nawet zaszkodzila, mialam tak zgrabiale rece... Tylko zadnych komentarzy
- na temat tego, jak sie ubieram. Znow mam zmiany w planie sob/niedz, mozna zwariowac.
Trzymaj sie!!!
ps. pamietasz text Clio? ..., , jest tam i czeka... (...) potrafia utulic do snu (...). I to, co mowila corka Aski - czasem mam wrazenie, ze rzeczywiscie mnie otacza...
ale juz lepiej, znow moge sie smiac....
Zimno pod ziemia
.... Tam dzis nie bylo wiele życia, no może mała czarna kotka przemykająca z powrotem za pancerne drzwi... Blurp z zęzy wesoło macha do mnie mackami... ech życie, podziemne życie... Tylko gdzie jest reszta... Blurp uśmiecha się tajemniczo, ale to chyba nie jego sprawka. Zresztą zęza go tam wie... Cisnąłem się na beton (dobrowolnie) i teraz boli mnie aż do ogona.... WRRR nie lubię tego uczucia. Idę w umbrę pogadać z Budowniczymi ... jakoś tak dziś ogarnia mnie handra.