Widok

Agnieszka - ocena

Nie polecam. Panie z obsługi łaskę robią, że się skontaktują z klientem w celu odbioru wyczyszczonych dywanów. Powiedziały, że nie będą wysyłać smsa - jak klient nie odbiera, bo są zapracowane i nie mają na to czasu, ale na pouczanie klienta i tłumaczenie, że dzwoniły i że mam spuścić z tonu to czas znalazły wszystkie trzy nagle. Po 3 tygodniach pojawiłam się po dywany sama i jakbym się nie pojawiła to by dalej leżały , bo ciężko było wysłać powiadomienie. Szkoda, bo klient wynajmujący miał pokryć pranie a po 3 tygodniach i po braku paragonu koszt pewnie będę musiała pokrywać ja. Więcej nie skorzystam z usług ( są automatyczne na Niepodleglosci albo z miłą obsługą na Grunwaldzkiej) Panie się zachowywały nieprofesjonalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani,przy oddawaniu chodników była Pani poinformowana o dacie odbioru. Dwukrotnie dzwoniłam aby przekazać informację, że chodniki są do odbioru,nie znalazła Pani czasu aby odebrać telefon bądź oddzwonić. Przyszła Pani po odbiór długo po terminie i wyzwała wszystkich obecnych,używając wulgaryzmów nie bacząc,że stoi klientka z małym dzieckiem. W/g mnie to całkowity brak kultury.Nie otrzymała Pani paragonu gdyż pralnia jest tylko punktem przyjęć, sami nie wykonujemy takiej usługi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry