Widok

Akademia Koreańskich Sztuk Walki

Sport Temat dostępny też na forum:
!!!Zapraszamy!!!
>>>>>>>Akademia Koreańskich Sztuk Walki organizuje zajecia<<<<<<<<

Treningi: wtorek i czwartek
16:30 - 17:30: Grupa początkująca Taekwondo(dyscyplina olimpijska)
17:30 - 19:00: Grupa zaawansowana Taekwondo
19:00 - 20:30: Grupa Hapkido(koreańska sztuka samoobrony)

Gdańsk - Wrzeszcz
ul. Wilka Krzyżanowskiego 6
Budynek Gimnazjum nr 1

Zainteresowanych zapraszamy na naszą stronę: www.taekwondo.egdansk.com lub www.hapkido.egdansk.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszamy na treningi:
*TAEKWONDO WTF - sport olimpijski,
*HAPKIDO - samoobrona,
KOREAŃSKA SZTUKA WALKI REALNEJ praktykowana w jednostkach specjalnych wojska i policji w wielu krajach.
Gwarantuje skuteczną obronę w każdej sytuacji zagrożenia.
Przyjdz i zobacz!!!
Pierwszy trening za freeko:-))
Szczegóły na naszej stronie: www.taekwondo.egdansk.com
Już kurde nie wkręcajcie o 'każdej sytuacji zagrożenia' i o walce realnej bo ktoś naprawde sobie tak pomyśli i potem sie wkopie w jakiś niezły syf bo zamiast nauczyć sie myśleć dał sie komuś przekonać o 100% skuteczności ;]

-:- tak, to jest właśnie podpis -:-
Heh, Johhny oczywiście że wszystko zależy od psychiki adepta!!! Ale wiesz po to są treningi aby mieć czas uczyć się, powtarzać pevne wyuczone ruchy, zachowania, które ewentualnie w razie zagrożenia jest się zmuszonym użyć.
Zapraszamy na trening,
pozdro,
Mik79
Psychika swoją drogą ale nie możesz nigdzie napisać że cos sprawdza sie zawsze i w 100%. Tymbardziej jeżeli mamy na myśli jakieś sytuacje uliczne z udziałem panów w ortalionach. Logicznie myślący człowiek i tak zrozumie pewne odwieczne prawdy ale jak jakiś młotek łyknie coś takiego to potem sie wpakuje w nieziemski **** :].

Co do treningu to znamci ja troche ludzi z Tkd i nie powiedziałbym żeby były to mięczaki ;). Za zaproszenie tx ale wiem jak taki trening wygląda, przychodzić nie musze.

-:- tak, to jest właśnie podpis -:-
To racja Johhny, ale sam wiesz na sztuki walki przychodzą różni ludzie, jedni łapią szybko temat, a drudzy natomiast troszq dlużej się uczą..ale ważne że chcą!!!:-))
Jesli wiesz jak wygląda trening tkd to zapraszam na hapkido..
wtorki, czwartki godzina 19.00
Narazie ćwiczymy bez mat, ale planowany jest zakup:)
Pozdro,
Mik79
Chyba w naszym forum nie ma wzięcia na sztuki walki..?
Pozdraviam,
Mik79
Cześć!!!
Jaka jest cena za miesiąc, jaka to fedaracja???
Witaj Roni!
Cena chyba nie jest zbyt wysoka : 25pln za miesiąc :-))

Więcej info na naszej stronce
www.taekwondo.egdansk.pl lub na mojego maila.

Pozdraviam,
Mik79
witam.akurat jestem zainteresowany hapkido i akurat bardzo dziwi mnie cena. te 25 zł to jakoś dziwnie brzmi. ja jak chodziłem na aikido to cena wynosiła 100 na miesiac. i mam jeszcze 1 pytanie czy aktualnie duzo ludzi trenuje w sekcji we wrzeszczu ?
Witam, trochę się spóźniłeś bo post jest sprzed kilku lat. Cena zapewne też uległa zmianie w większości klubów.

Wracając do tematu to sekcja niestety została rozwiązana.
W Sopocie jest klub Atlas, posiada sekcję Taekwondo WTF ( World Taekwondo Federation) - wersja olimpijska.
Co do Hapkido, to tym momencie nie odpowiem na pytanie czy jest gdzieś w trójmieście sekcja związana z tą dyscypliną.
Niektóre elementy hapkido są zawarte w taekwondo.

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry