Widok
Akademia Koreańskich Sztuk Walki
!!!Zapraszamy!!!
>>>>>>>Akademia Koreańskich Sztuk Walki organizuje zajecia<<<<<<<<
Treningi: wtorek i czwartek
16:30 - 17:30: Grupa początkująca Taekwondo(dyscyplina olimpijska)
17:30 - 19:00: Grupa zaawansowana Taekwondo
19:00 - 20:30: Grupa Hapkido(koreańska sztuka samoobrony)
Gdańsk - Wrzeszcz
ul. Wilka Krzyżanowskiego 6
Budynek Gimnazjum nr 1
Zainteresowanych zapraszamy na naszą stronę: www.taekwondo.egdansk.com lub www.hapkido.egdansk.com
>>>>>>>Akademia Koreańskich Sztuk Walki organizuje zajecia<<<<<<<<
Treningi: wtorek i czwartek
16:30 - 17:30: Grupa początkująca Taekwondo(dyscyplina olimpijska)
17:30 - 19:00: Grupa zaawansowana Taekwondo
19:00 - 20:30: Grupa Hapkido(koreańska sztuka samoobrony)
Gdańsk - Wrzeszcz
ul. Wilka Krzyżanowskiego 6
Budynek Gimnazjum nr 1
Zainteresowanych zapraszamy na naszą stronę: www.taekwondo.egdansk.com lub www.hapkido.egdansk.com
Zapraszamy na treningi:
*TAEKWONDO WTF - sport olimpijski,
*HAPKIDO - samoobrona,
KOREAŃSKA SZTUKA WALKI REALNEJ praktykowana w jednostkach specjalnych wojska i policji w wielu krajach.
Gwarantuje skuteczną obronę w każdej sytuacji zagrożenia.
Przyjdz i zobacz!!!
Pierwszy trening za freeko:-))
Szczegóły na naszej stronie: www.taekwondo.egdansk.com
*TAEKWONDO WTF - sport olimpijski,
*HAPKIDO - samoobrona,
KOREAŃSKA SZTUKA WALKI REALNEJ praktykowana w jednostkach specjalnych wojska i policji w wielu krajach.
Gwarantuje skuteczną obronę w każdej sytuacji zagrożenia.
Przyjdz i zobacz!!!
Pierwszy trening za freeko:-))
Szczegóły na naszej stronie: www.taekwondo.egdansk.com
Psychika swoją drogą ale nie możesz nigdzie napisać że cos sprawdza sie zawsze i w 100%. Tymbardziej jeżeli mamy na myśli jakieś sytuacje uliczne z udziałem panów w ortalionach. Logicznie myślący człowiek i tak zrozumie pewne odwieczne prawdy ale jak jakiś młotek łyknie coś takiego to potem sie wpakuje w nieziemski **** :].
Co do treningu to znamci ja troche ludzi z Tkd i nie powiedziałbym żeby były to mięczaki ;). Za zaproszenie tx ale wiem jak taki trening wygląda, przychodzić nie musze.
Co do treningu to znamci ja troche ludzi z Tkd i nie powiedziałbym żeby były to mięczaki ;). Za zaproszenie tx ale wiem jak taki trening wygląda, przychodzić nie musze.
-:- tak, to jest właśnie podpis -:-
To racja Johhny, ale sam wiesz na sztuki walki przychodzą różni ludzie, jedni łapią szybko temat, a drudzy natomiast troszq dlużej się uczą..ale ważne że chcą!!!:-))
Jesli wiesz jak wygląda trening tkd to zapraszam na hapkido..
wtorki, czwartki godzina 19.00
Narazie ćwiczymy bez mat, ale planowany jest zakup:)
Pozdro,
Mik79
Jesli wiesz jak wygląda trening tkd to zapraszam na hapkido..
wtorki, czwartki godzina 19.00
Narazie ćwiczymy bez mat, ale planowany jest zakup:)
Pozdro,
Mik79
Witam, trochę się spóźniłeś bo post jest sprzed kilku lat. Cena zapewne też uległa zmianie w większości klubów.
Wracając do tematu to sekcja niestety została rozwiązana.
W Sopocie jest klub Atlas, posiada sekcję Taekwondo WTF ( World Taekwondo Federation) - wersja olimpijska.
Co do Hapkido, to tym momencie nie odpowiem na pytanie czy jest gdzieś w trójmieście sekcja związana z tą dyscypliną.
Niektóre elementy hapkido są zawarte w taekwondo.
Wracając do tematu to sekcja niestety została rozwiązana.
W Sopocie jest klub Atlas, posiada sekcję Taekwondo WTF ( World Taekwondo Federation) - wersja olimpijska.
Co do Hapkido, to tym momencie nie odpowiem na pytanie czy jest gdzieś w trójmieście sekcja związana z tą dyscypliną.
Niektóre elementy hapkido są zawarte w taekwondo.